yani sadece uzağa değil herzaman basınçta istikrarsızlık vardır demek istedim 10 ila 15 metrede tek delik yapan silah 50 metredede iyi grup yapar ama güçte istikrarsızlık varsa bir üste vurur bir aşağı bir sağa bir sola olay budur crono ile ölçünce bana hak vericeksiniz .
hw 100 25m grupman çalışmaları-farklı pelletler vs.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
10 metrede tek delik yapan silah malesef 50metrede hatta 25 metrede beni mutlu edecek gurubu yapamıyor. Dediğin gibi zaten hız ölçümlerini yapınca regülatörde bir sorun olup olmadığı ortaya çıkar, regülatörse kolay, değilse napılır bilemiyorum.
-
o zaman silahı iade ederim.
iade edemem
o zaman asarız duvara bakar dururuz.isbet etmeyen mermiyi ben ne edim ülser olur insan
attığım pellet gittiği yere gidecek abi
ben vuramıyacağım hedefi
ne kadar berbat bir durum -
inşallah kolay çözülür bişidir
-
bizimde hayalimizde o vardı ama anladıkki namlu değişimi o kadar basit bir işlem değil
Üstelik Raptorx in namlu çalışması gösteriyorki ; nighthawk ın problemsiz isabetli atan hw 100 ün namlusunu sökmüş kendi tüfeğine takmış fakat isabetsizlik gene devam etmiş demekki namluda bitmiyor işGeriye iki seçenek kalıyor
1- Tüfek standart hava vermiyor BUnu krono ile ölçmek lazım
2- Silahın mekanizma kısmında bir çapak, dengesizlik v.s . bir problem pelletin namluya girişide deformasyona uğramasına sebebiyet veriyorYapıcak şeyim bir tek pelleti sıkıp bakmak acaba üzerinde bir deformasyon var mı yok mu diye
Krono işini ve son noktayı İhtiyar heyetine bırakıcaz artık nihayi kararı onlar verirlerPelleti sıkacağız ama nasıl yakalayacağız zarar vermeden ? Bir fikri olan var mı suya mı ateş edelim.
-
Eğer imkanın varsa yataklarda kullanılan elyaf'ı ıslatarak bir deneme yap.
-
+1
Su .
-