- Resmi Gönderi
Muratrex
reximex firmasının yetkili kişisidir.
forumu yakından takip ederek eksikleri birinci ağızdan dinleyecektir.
Hayırlı olsun.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Muratrex
reximex firmasının yetkili kişisidir.
forumu yakından takip ederek eksikleri birinci ağızdan dinleyecektir.
Hayırlı olsun.
Sayın Muratrex bey bu ürünün yarı otomatik modelini üretmeyi düşünürmüsünüz?
Şuan deil malesef
Ay sonu bütün ürünler revize edilecek zaten piyasaya 50 adet kadar vermiştik son kullanıcı deneyimi için gelen tskep ve şikayetler üzerine gerekli iyileştirmeler yapıldı
Murat bey , 4.5 kalibre ve susturucu ile alakalı bir gelişme var mıdır ? Ayrıyeten diğer 2 modele fabrikada regülatör takılması mümkün müdür ?
Sa öncelikle kusura bakmayın . Daystar ve tormenta modeline.
Rp 4.5 mm var ay sonu talep edebilirsiniz diger modeller için reg şuan arge aşamasında ama calibre şecenekleri mevcut
Şuan deil malesef
peki murat bey susturucu için bir tarih var mıdır? epey gürültülü boyuna göre
Bu şekil de bir moderatör üretildi. 25 inde bayilerde olacakmış
gayet şık duruyor teşekkürler
selam herkese bir haberi olan var mıdır? sanırım çıkmadı henüz değil mi?
tşk.
selam herkese bir haberi olan var mıdır? sanırım çıkmadı henüz değil mi?
tşk.
Fabrika ile iletişime geçin tabancanizi da yollayın hem revizyon olsun hemde yardımcı olsunlar. Murat abi mesajları okuyor yardımcı olacaktır
Fabrika ile iletişime geçin tabancanizi da yollayın hem revizyon olsun hemde yardımcı olsunlar. Murat abi mesajları okuyor yardımcı olacaktır
Selam bugün elime ulaştı susturucu sağolsun Aksu Av yolladı. Çantasına bir yer açtım bu şekilde kompakt oldu airgunturk.com/attachment/41923/
Hayırlı olsun çok beğeniyorum bu makineyi gülegüle kullan extra ücret nekadar ödedin susturucuya
Hayırlı olsun çok beğeniyorum bu makineyi gülegüle kullan extra ücret nekadar ödedin susturucuya
200 TL ye aldım.
Teşekkür ederim keyifle kullanın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim. Susturucunun sese ne kadar etkisi olduğu hakkında decibel ölçümü yapan bir cep telefonu uygulamasıyla ölçüm yapabilir misiniz?
Salgın,mesleğimiz, pellet fiyatlarındaki anormal yükselme nedeniyle hobiye ara verdik. Garajımda atış yapabildiğim 4.5 namlu Np01 ve reximex RP muhteşem test sonuçları beni tekrar hobiye çağırdı. Hayırlısı olsun, reximex bu piyasada bir umut, tabiri caizse "ezber bozan" gibi duruyor. Arkasında yılların tecrübesi kral'ın desteği de var mutlaka. Sn.Murat beyin ve reximeximizin yolu açık olsun.Haddim olmayarak ilk başlangıçtaki kötü deneyimin türk havalı silah sanayimizin kronik yarası olan üretim sonrası kalite kontrol eksikliğine bağlı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da ezber bozunuz Sn.Murat bey, biz de bu zor günlerde 15-20 bin TL lik yabancı silahların performansını çok daha ucuza kendi milli silahımız dan almanın keyfini yaşayalım.
4.5 kalibre RP aldım. Atışları ve isabeti krono ile kontrol ettikten sonra paylaşacağım. Ancak ilk izlenimim modelde indeksleme problemi olması. Namlu pellet yükleme kısmında yakın zamanda bir revizyon daha yapılması muhtemel. Fabrika ve Murat bey klasik Kral yaklaşımı , ürünün arkasında duruyor. Çok beğendiğim, havalı tabanca atışlarımı geliştirmek için hevesle aldığım bir silah. Çünkü regülatör, pcp ve hafiflik özellikleriyle, gez ile yapılacak tabanca atışlarında teorik olarak çok uygun. Murat beyden indeksleme sorunu için gelişmeleri takip edeceğiz. Foruma katılma medeni cesaretini markasına ve kendine olan güvenine bağlıyorum. Bu bizi sevindiriyor.
Merhaba arkadaşlar, bu güzel makine ile güncel deneyimleriniz var mı? Artıları eksileri vs .Sorunsuz hale geldi mi?