herkese iyi günler dilerim.
1ay öncesi Hatsan servise mod125 sniper vortex modeli tüfeğimi gönderdiğimde garantisi bitik olduğu için ücret çıkar diye düşünüyordum. saolsunlar ücret çıkarmadıkları gibi kısa sürede işlemleri yapıp nerdeyse kundak hariç tüm parçaları ücretsiz olarak değiştirmişlerdi. geldikten sonra atışa gittiğimde pelletlerden birinin ölçüsünde sorun vardı sanırım boruya takmak istediğimde direk içeri gitti bende düştü diye düşünüp 2. pelleti taktım ve atış yaptım arkasından moderatör kısmı dışarı fırladı ilk pellet moderatör içinde kalmış neyse Hatsan servisteki arkadaşlara durumu anlattım ücreti neyse göndereyim dedim ücret taleb etmeden adresim aldılar ve ertesi gün sıfır ürün bana ulaştırıldı.
Son olarak geçen hafta Hatsan pompaya bakım yapmak istedim en içte ince mil üzerindeki contayı bulamadığım ve muadil taktığım için randımanlı çalışmadı bende bu pazartesi Hatsana gönderdim.
çarşamba günü servisi arayıp hafta sonu atışa gitmek istediğimi yetişirse cumartesi ürün bende olurmu diye sordum saolsunlar servisteki arkadaşlar bugün aradılar ürün hazır kargo yapılıyor diye.
yanına da 2 takım conta istedim ücreti neyse göndereyim dedim gerek yok dediler. Daha ne olsun yerlide eminim diğer firmalarımızda aynı hassasiyeti gösteriyordur.
teşekkürler Hatsan.
Not: Bu arada ben Hatsan çalışanı yada akrabalarından değilim sadece yaşadığımı ve memnuniyetimi belirtmek istedim.