havalı tüfek namluları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • havalı tüfelerimizdeki namlu girişlerindeki yivseti pelletin uzunluğu kadar diyelimki 21grn lik pellet uzunluğu kadar olan kısmını rayba ile setlerden arındırsak setler pelleti yerleştirdiğimizde pelletin hemen önünde kalsa tetiği çektiğimizde pellet hemen namluda yol alırkken yivset tarafından işlense nasıl olur.

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

• ateşli silahlarda bu hız artıran faktörler içinde yer alıyor. ama havalı silahta hava kaçağı durumu olmazsa kısmen faydası olur diye düşünüyorum.
    barutun yanması yeni tip barutlarla daha ani oluyor ama havabasıncı önce sıkıştırılıp sonra genleşiyor.ilk anda havanın büyük bir kısmının kesinlikle kaçmaması gerekiyor. büyük bir ustalıkla yapılırsa faydalı olabilir diye düşünüyorum.
    mesela kartalcinin mod 54 dünden başlayalım ve izlenim ve tecrübeleri bize anlatsın bizde yapalım :)
    http://www.kemalelitemiz.com/archives/categ…i-tufek-namlusu

bu adreste bu konu detaylıca işlenmiş.

FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

• evet düşündüğüm şey doğruymuş ama şuan havalı tüfekler bu linkteki sisteme göre dizayn edilmeli sonradan yapılırsa belki olur ama her tüfeğede sonradan yapılmaz gibi geliyor bana şimdi 54 e bunu uygulasam bu seferde pelletler bol gelicek çünkü yivleri derin ama hw ye bu olay uygulanabilir.

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40