iyi günler Uzun süredir hobiye ara vermiştim. Daha önce yaylı havalılar ile tecrübem var ama daha önce pcp kullanmak nasip olmadı. Tüfek olarak kral puncher pro silent modeline karar kıldım ama değerli forum üyelerinin de tavsiyelerini alarak aklımda ki sorulara netlik kazandırmak istiyorum.
Benim alma sebebim 50-100 mt arası isabetli grupmanı güzel bir tüfek almak. Nadir olarak 150-200 mt teneke olur şişe olur atışlar yapmak. Şimdiden teşekkür ederim kusuruma bakmayın fazlasıyla video izledim ama antalya da yaşıyorum yakınımda tüfeği elime alıp göremeyeceğim direk internet üzerinden sipariş vereceğimden bu kadar uzun yazdım.
1- puncher pro silent ve pro modeli arasında namlu ceketi dış görünüşü harici ekstra bir şey var mı ?
2- kral pro 2 modelinde kurma kolu haricinde ekstra bi gelişim var mı ?
3- isim vermek yasak mı bilmiyorum ama orjinal sitesinde güncel fiyatı 2.000₺ Ama internet üzerindeki av bayiilerinde 1.700 artı 1.600 civarlarında geziyor hangisinden almak mantıklı
4- solak olduğum için kabze ele oturmalı sanırım her iki el içinde kullanılıyor mu yoksa solak kabze mi lazım ?
5- silent modeline moderatör takılıyor mu ceketli namluya ?
6- bu fiyat aralıgında harici başka bir tüfege de bakabilirsiniz dediğiniz bir tavsiye varmıdır