- Resmi Gönderi
kullanmıs oldugum yongheng kompresörün artık yavaş dolum yaptıgını hissettim. servise yolladım. şuan baştan sona bakım yapılıp gerekli parçalar yeninecek ve tertemiz sıfır ayarında gelecek. bu işlerde garanti önemli.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
kullanmıs oldugum yongheng kompresörün artık yavaş dolum yaptıgını hissettim. servise yolladım. şuan baştan sona bakım yapılıp gerekli parçalar yeninecek ve tertemiz sıfır ayarında gelecek. bu işlerde garanti önemli.
cemal bey garanti bittikten sonrada servis desteği var mı bu markada
Bu tür ekipmanlarda zamanla illa oring,keçe problemleri çıkacaktır. Önemli olan mekanik parçalarda sıkıntı çıkmaması, onların tedariği varsa çok iyi olur veya muadil parçaların tedariği varsa. Ben biraz inceledim iç yapısını çok karmaşık ekipmanlar değiller. Sökme takma için gerekli aletler varsa ve yedek parçalar bulunursa kolay onarılcak ürünler.
cemal bey garanti bittikten sonrada servis desteği var mı bu markada
Evet desteği devam ediyor. Ücreti mukabilinde bakımı dahi yapıyor.
Evet desteği devam ediyor. Ücreti mukabilinde bakımı dahi yapıyor.
selam hocam hangi marka bu dediğiniz
yongheng yazmışınız gördüm bunun bakımını türkiyedemi yapıyorlar nerde satılıyor
Bu tür ekipmanlarda zamanla illa oring,keçe problemleri çıkacaktır. Önemli olan mekanik parçalarda sıkıntı çıkmaması, onların tedariği varsa çok iyi olur veya muadil parçaların tedariği varsa. Ben biraz inceledim iç yapısını çok karmaşık ekipmanlar değiller. Sökme takma için gerekli aletler varsa ve yedek parçalar bulunursa kolay onarılcak ürünler.
İyi ki hemen hemen bütün parçaları 30 doların altında ve aliexpresste bulunabiliyor, dediğiniz gibi piston ve contaları bile değiştirmek basit. Karmaşık bir cihaz değil. Hatta ben piston, conta falan alıp yedekte bulundurmayı düşünüyorum. Şu an indirimde bu tip yedek parçaları.
Forumda sürekli Türkiye'den alın denilmiş ama zamanında yurt dışından almak çok daha mantıklıydı çünkü anahtar kullanmayı bilen birisi rahatlıkla bakımını yapar ve parçalarını değiştirebilir. Komple silindir 1500 tl, iç takımı 900 tl, yedek contaları 500 tl. Zaten silindir bloğu haricinde kolay kolay sorun çıkarmaz, cihazın söklüp toplanması ile ilgili videolar youtube'da bolca mevcut. Yurt dışında herkes kendisi yapıyor.
Hiçbir şey bilmiyorsanız kompresör tamiri yapan birine parçayı verdiğiniz zaman değiştirir.
Tabii bunlar artık eskide kaldı, yurt dışından almak artık imkansız.
Bugün modifiye ettim kompresörü resmen sınıf atladı
Daha Çok Gösterİyi ki hemen hemen bütün parçaları 30 doların altında ve aliexpresste bulunabiliyor, dediğiniz gibi piston ve contaları bile değiştirmek basit. Karmaşık bir cihaz değil. Hatta ben piston, conta falan alıp yedekte bulundurmayı düşünüyorum. Şu an indirimde bu tip yedek parçaları.
Forumda sürekli Türkiye'den alın denilmiş ama zamanında yurt dışından almak çok daha mantıklıydı çünkü anahtar kullanmayı bilen birisi rahatlıkla bakımını yapar ve parçalarını değiştirebilir. Komple silindir 1500 tl, iç takımı 900 tl, yedek contaları 500 tl. Zaten silindir bloğu haricinde kolay kolay sorun çıkarmaz, cihazın söklüp toplanması ile ilgili videolar youtube'da bolca mevcut. Yurt dışında herkes kendisi yapıyor.
Hiçbir şey bilmiyorsanız kompresör tamiri yapan birine parçayı verdiğiniz zaman değiştirir.
Tabii bunlar artık eskide kaldı, yurt dışından almak artık imkansız.
Bugün modifiye ettim kompresörü resmen sınıf atladı
harika olmuş . soğutma konusunu çözmüşsünüz
harika olmuş . soğutma konusunu çözmüşsünüz
Sağ olsun Emrah sayar sayesinde çözdüm, bağlantı aparatını o yaptı. Sıvı soğutma sistemini de biraz geliştirince hiçbir şekilde ısınma sorunu olmayacak.
Hocam kompresöre turbomu taktınız o ney öyle 🤣
Hocam kompresöre turbomu taktınız o ney öyle 🤣
Turbo gibi oldu hocam Komresörün metal aksamlarını buz gibi yapıyor, kafa sıcaklığını da hızlı düşürmek için 2000l/s pompa aldım.
Bu arada Serkan Bey ile görüştüm, yurt dışından alınan kompresörler için de yedek parça ve tamir hizmeti verebileceğini söyledi. Artık yurt dışından almak mümkün değil ama benim gibi önceden alan arkadaşların aklında bulunsun.
Pcp için 300 bar 3 çeşit kompresörlerimiz stoklarımıza gelmiştir.
GX-CS-1. GX-CS-2 ve GX-CS-3 Hava soğutmalı, taşınabilir, Buzlu su ve leğen gerektirmeyen modeller.
Yanında hareketli döner hedef de hediyemizdir.
Detaylı bilgi için http://www.detamak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
İrtibat : 0532 6667048