Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
moderatörlüden kastın ne anlamadım ama ben optima 550'yi yaklaşık 8 ay kullandım ve iki hafta önce kardeşim benden tüfeği isteyince ona bıraktım.
tüfek hakkında izlenimlerim:
1- güçlü bir tüfek, hassasiyet aramıyorsan, 50 metreye kadar soda kola şişesi patlatacaksan ideal bir tüfek. yalnız dürbünü mutlaka tek parça ayakla kullanmalısın. üzerinde bir dürbün parçaladım. tek parça ayak aldıktan sonra harika oldu.
2- 20-30 metre destekli atışta elin alıştıktan sonra güzel gruplar çıkartırsın.
3- biraz pellet seçer. en iyi sonuçları gamo promagnumla aldım
4- 90 metreden (ölçülmüştür) 25x40 cm ebatlarında bir motor yağı kutusunu %80 isabetle vurdum. plastik bidonda çift taraflı delik açabiliyor. alıştıktan sonra 100-125 metreden zeytinyağı tenekesi büyüklüğündeki hedefleri %50 ve üzerinde isabetle vurabilirsin.
5- tetiği bayağı sert, 200 atıştan sonra tetik parmağım genelde su topluyordu.
Sonuç: fiyatına göre güçlü ve alınabilecek bir başlangıç tüfeğidir. bu tüfekte tekniğini geliştirdikten sonra diana veya weichrauh gibi tüfeklerde çok daha rahat edersin.
Yazacaklarımın aynısını mkemal arkadaşımız yazmış.. Ben verimi gamo pro hunter'la aldım, tek parça ayağı taktıktan sonrada 60 metrede 4-5cm grupmanlar elde ediyorum şuan. Birçok konuda denildiği üzere dengesiz bir tüfek değil, enazından benim kullandığım. Uygun pellet ve tek parça ayakla gayet istikrarlı ve güçlü bir tüfek.