Arkadaşlar wrangler typhoon moderatörün içini açmak istiyorum. Presli mi vidalı mı anlamadım. Hiç sökmeyi deneyip de başarılı olan var mı?
Wrangler moderatör
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sökülür ama yapıştırıcı var ilk başta zorlanırsın ben lastik sıkıştırarak açtım
-
Önce ısıtmak iyi gelir mi? Lastik sıkıştırmak derken mengene yada pense ile araya kaymasın diye mi lastik sıkıştırdınız?
-
Önce ısıtmak iyi gelir mi? Lastik sıkıştırmak derken mengene yada pense ile araya kaymasın diye mi lastik sıkıştırdınız?
İçi plastik olduğundan ısıtmak sıkıntı olabilir bsiklet lastiğini çizmesin ve sıkışma sağlasın diye kullandım mengene kullanmadım
-
Tamam çok teşekkür ederim denicem
-
Bu arada moderatörün yaratıcısı Yasin Bey ile de konuştum. Vidalı ve loctite ile yapışık dedi. İçini eritmeden200 dereceye ısıtıp çevir dedi.
-
Bu arada moderatörün yaratıcısı Yasin Bey ile de konuştum. Vidalı ve loctite ile yapışık dedi. İçini eritmeden200 dereceye ısıtıp çevir dedi.
Çok özür dilerim yaratıcı yalnış bir deyim yaratmak hiç yoktan var etmek demek üreticisi daha doğru
-
Estagfurullah, elbetteki öyle. Bu arada ısıtınca sasırtıcı bi şekilde cok az bi kuvvetle( sıcak olmasa elle bile ) cevrilip cıkıyor. Ocagın üzerinde bi kac dakika ısıtıp kolaylıkla söküverdim.
-
Estagfurullah, elbetteki öyle. Bu arada ısıtınca sasırtıcı bi şekilde cok az bi kuvvetle( sıcak olmasa elle bile ) cevrilip cıkıyor. Ocagın üzerinde bi kac dakika ısıtıp kolaylıkla söküverdim.
Teşekkür ederim güzel bir bilgi oldu benim için