Arkadaşlar merhaba ben pcp tufegimle 50 kadar boş atış yaptim pellet iticinin icundaki ince kısım kırıldı bu bir sorun yatatırmı
Pellet itici kırıldı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Değerli arkadaşım geçmiş olsun, pellet iticinin uç kısmının boş atış yapmaktan dolayı kırılacağını pek sanmıyorum. Şöyle bir sıkıntı yaratır, pellet namludaki hava tahliye deliğinin ilerisine geçemez ve muhtemelen tam deliğin üzerinde kalır. Buda hava basıncını arkadan değilde yandan almasına sebep olur . Pellet, namludan çıkmaya çıkar, ancak formu bozuk bir şekilde ve güç kaybıyla çıkar. Bu da stabiliteyi %100 etkiler.
-
Peki oraya ayni kalinlikta ve aynı uzunlukta başka bi parça lehimlesem koparmı yada performansı etkilermi
-
Bence uğraşmanıza değmez, fabrikayla iletişime geçerek parçayı isteyebilirsiniz. Çok fazla bir yekün tutacağını sanmıyorum. Belki ücretsiz bile gönderirler.
-
Silh Türkiye de pek bulunbuyo bide 16 yasindayım ondan uğraşmak istemiyorum
-
O zaman deneyeceksiniz yapacak birşey yok. Ama lehim değil de kaynak yapmayı denemenizi tavsiye ederim.
-
muhtemelen sarı malzemedir pellet iticiyi söküp varsa etrafınızda tornacıda aynısını yaptırabilirsiniz .Birde türkiyede bulunmayan pcp tüfeğinizin markası nedir markayı söylemmenize anlam veremedim.yerli marka hatsan veya kıral olsa göndermenize bile gerek kalmazdı fabrikadan isteyip takabilirdiniz ücret bile almazlar
-
Merhaba kardeşim yalnış hatırlamıyorsam ürününüz Aselkom ürün Türkiye de üretiliyor bence bir araştır birde boş atışla kırılma şansı yok büyük ihtimalle şarşör takıp çıkarırken olmuştur
-
Fabrikayla iletişime geçmeyi denicem yardımlarınız için teşekkür ederim