herkeze iyi günler optimanın red dot u ile bsa red dotu nun hangisin kırmızı noktası küçüktür kucuk olan tercih ediliyor genelde
RED DOT Optima mı bsa mı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende bsa reddot var ve reddotlarda laser nokta 1"den 11"e kadar numalalı yani numarayı yükseltince laser nokta büyüyor 1"de çok ufak doruyor
-
bsa da 100 metre en küçük nokta kutukolanın ne kadarı kadar
-
bsa da 100 metre en küçük nokta kutukolanın ne kadarı kadar
1 de 100 m de hiç birşekilde nokta görünmüyor ben bugün 90m de devamlı 11 de kullandım benim tüfeği bugün gördünüz namlusuda çok iyi 90m de her attığım aynı yerden vuruyordu benim kanağatim 1 de 10m hasas grup yapmak için ideal -
evet noktası baya küçüktü
-
Nokta küçüklüğü büyüklüğü tamamen havayla alakalı. Gece 11. kademede nokta gözünüzü alırken, gündüz daha küçük gözüküyor.
Zaten güneşli, aydınlık bir havada ilk 5-6 kademeye kadar noktayı göremiyorsunuz.
Akşam ve gece ise 2-3. kademede ideal oluyor. -
şimdi red dot kullansam bana gez ve arpacık kullanmaktan bir artısı olurmu.
-
şimdi red dot kullansam bana gez ve arpacık kullanmaktan bir artısı olurmu.
birisinde göz gez arpacık
birisinde göz laser
reddotta nişan alması daha kolay oluyor -
en iyisi yarın bi bsa alayım yada tavsiye edeceğiniz ve türkiyede bulabilecğim bi marka varmı diğer markalardan avantajlı olarak.
-
- Resmi Gönderi
en iyisi yarın bi bsa alayım yada tavsiye edeceğiniz ve türkiyede bulabilecğim bi marka varmı diğer markalardan avantajlı olarak.
Bence acele etmeyin, Nikko marka RedDot 4 MOA 30mm boğaz, üzerinde 9-11mm ayağı ile birlikte 1,5 ay sonra burada olacak, o kocama kaba olanlardan değil,
[Resim Engellendi: http://www.etigrafik.org/yatagun/urun/3Q0B2L3N2Y9C2D9T8W9C.jpg]
-
Kartalcin abi bence dampa ayak ve orjinal tasco 2-8x32 dürbün daha hoş olur ne dersin?
-
muhteşem estetik bir ürün buluşmada nikko dürbünde çok hoşuma gitmişti muhteşem bir mildotu vardı.
-
Kartalcin abi bence dampa ayak ve orjinal tasco 2-8x32 dürbün daha hoş olur ne dersin?
zoom lu dürbün 12 den ve 40 mercekten aşağı kullanmam red dot hafif ve hızlı nişan avantajı sağladığı için düşünüyorum benim uzun kulaklı şişeye çok hızlı nişan almam lazım. -
zoom lu dürbün 12 den ve 40 mercekten aşağı kullanmam red dot hafif ve hızlı nişan avantajı sağladığı için düşünüyorum benim uzun kulaklı şişeye çok hızlı nişan almam lazım.Ama o şişeye tek atış hakkınız olacak bir düşünün.Elinizdeki Fx revo olsaydı Mustafa amcamın tavsiyesi mükemmel olurdu.Hem bir eye relief ile de çok hızlı nişan alabilirsiniz..
-
tek atış şansı var ama kocaman şişe
-
sonra şişe sakatlanmasın yuvarlanarak uzaklara sürüklenir dahada bulamassın
-
red dot ların uzerinde sayıların yazdıgı bir ayar var o ne ayarı acaba
-
red dot ların uzerinde sayıların yazdıgı bir ayar var o ne ayarı acaba
reddotun içindeki laser noktayı küçültüp büyütmeye yarıyor -
bencede hareketli hedefler için red dot daha iyi. hem gözün birini kapama gereğide olmuyor.50 - 70 metreye kadar en basit reddot bile şişe hedeflerinde başarılı. dürbünden iyi demekte yanlış olur . biraz zevk birazda kullanma amacına göre değişir.
-
Aslında düşük zoom larda misal 3x de bir dürbünde red dot gibi kullanılabiliyor ama redottan dürbünler 6 kat ağır oluyor nerdeyse.
-