Selam arkadaşlar reximek RP tabanca
Scuba tüp ile havayı alıyor fakat tahliye vanasını açınca tabancanın içindeki havanın tümü bir anda boşalıyor
Çözümü nedir acaba...?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Scuba tüp ile havayı alıyor fakat tahliye vanasını açınca tabancanın içindeki havanın tümü bir anda boşalıyor
Çözümü nedir acaba...?
Çözümü nedir acaba...?
hocam konuyu bir inceleyin, benim başıma da aynı sorun geldi , çözüm olmadı maalesef. tabancayı değiştirdim, thron aldım.
Teşekkür ederim kardeşim,
Reximek fabrikası ilgilenmedi mi
??
Bende yarın sabah arayıp bilgi vericem bakalım nasıl bir çözüm yolu önerecekler.
Muratrex firmanın ustasıdır. Fabrikayı arayın her türlü yardımda bulunacaktır.
Yarın arayacağım umarım yardımcı olurlar
Kral. gibi olabilecekler mi bakacağız
Çözümü nedir acaba...?
Servise gitmek istiyor dolum yerindeki valf kapanmıyor mutlaka o ring vardır o patlamıştır
Hasan ustam çok teşekkür ediyorum
Fabrikaya yolladım(reximek)
Hasan Ali bey gereğini yapacağını söyledi . Beklemedeyim...🤔
Teşekkür ederim kardeşim,
Reximek fabrikası ilgilenmedi mi
??
Bende yarın sabah arayıp bilgi vericem bakalım nasıl bir çözüm yolu önerecekler.
reximexten murat bey çok ilgilendi. tabancayı gönderdim yenisiyle birebir değişim yapıp ayrıca yedek bir tüple bana tekrar gönderdiler ama benim şanssızlığım olsa gerek yine aynı sorunla karşılaşınca çareyi model değiştirmekte buldum.
bende Hasan Ali Bey'ile irtibata geçtim, yardımcı olacağını düşünüyorum.kibar biri
Aynı hatayı verirse değiştirilmesini talep edicem. aksi taktirde reximek itibar kaybedecek
Aynı silah ABD ne de ihraç ediliyor, oradaki geri dönüşleri bekliyorum, bu başlıktan en kısa zamanda hobidaşlarımı bilgilendireceğim.
Bekliyorum hâlen
Hasan Ali bey sağolsun ilgileniyor
Murat bey ile görüşmek nasip olmadı.. işleri çok veyahutda tabanca diye vakit ayırmadı...