Hatsan pompa orling patlatma sorunu ve buldugum çözüm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 2 tane hatsan pompa aldim pompanin birisinde herhangi bir sorun yoktu 2 ci pompayi kullandigimda 100 bardan sonra pompa şişti pompa icine geri hava aldi hatsani aradim kargo yapip göndermemi istediler ve gönderdim garanti kapsaminda bakimini yapmislar ve göndermişler ve pompayi tekrar kullandigimda yaklaşik 150 bar sanra yine ayni sorunla karsilartim ve bu defa pompayi söktum orlingi degiştirdim ve tekrar ayni sorunu yaşadim ve 5 defa orling degiştirdim ayni arza ayni sorun bende orling takili olan sübabı iptal ettim onun yerine bilya kullandim ve şuanda hiçbir sorun olmadan 280 300 bar hava basiyorum -------- bir düzeltme yapayim egerki 200 veya 250 bardan sonra hava basamiyorsaniz bilyanin altindaki yayin incesini takin kalem yayi kadar ince olsun ama kendi yay ebatinda olsun sadece bilyayi yukari itsin yeter

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Nuh (16 Aralık 2021 20:17).

• İyi fikir bilyenin çapı kaç mm.Birde böyle tek pompalı bir sistem düşünüyorum rediktörlü bir pompa nasıl temin edebiliriz tabiki uygun fiyat oluması lazım.Yada pompa hariç bildiğiniz hazır varmı

• çift pompali yaptim bu sistemi kendim kurdum redüktörü ikinci el olarak 100 tl ye aldim dinamom vardi ara şanzuman olarak 100 lük scooter arkasini kestim sanzumanini kullandim bilyanin capini ölçem yazarim bugün

• 2 tane hatsan pompa aldim pompanin birisinde herhangi bir sorun yoktu 2 ci pompayi kullandigimda 100 bardan sonra pompa şişti pompa icine geri hava aldi hatsani aradim kargo yapip göndermemi istediler ve gönderdim garanti kapsaminda bakimini yapmislar ve göndermişler ve pompayi tekrar kullandigimda yaklaşik 150 bar sanra yine ayni sorunla karsilartim ve bu defa pompayi söktum orlingi degiştirdim ve tekrar ayni sorunu yaşadim ve 5 defa orling degiştirdim ayni arza ayni sorun bende orling takili olan sübabı iptal ettim onun yerine bilya kullandim ve şuanda hiçbir sorun olmadan 280 300 bar hava basiyorum

Bilya ölçüsü nedir acaba?

• çift pompali yaptim bu sistemi kendim kurdum redüktörü ikinci el olarak 100 tl ye aldim dinamom vardi ara şanzuman olarak 100 lük scooter arkasini kestim sanzumanini kullandim bilyanin capini ölçem yazarim bugün

Eline sağlık zeki insanın hali başka.

Benim elimde çeşitli motorlar var ama rediktör yok aldığınız rediktörün özelliği nedir birde motorun devri nedir 2800 mü 1400 mü

FX Dreamline Compackt 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp satılık

kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot satılık

reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf satılık

kral mortal 5,5 + tac vektör sentinel 4-15x50 e-sf satılık

• Eline sağlık zeki insanın hali başka.

Benim elimde çeşitli motorlar var ama rediktör yok aldığınız rediktörün özelliği nedir birde motorun devri nedir 2800 mü 1400 mü

Hocam yarin detayli resim atayim size

• Eline sağlık zeki insanın hali başka.

Hocam benim yaptigim makinanin son hali bu yanliz rediktörün bir tik büyügü olmali