sayın kankam Exador bu zamazingo ya alttan arka dipçiğide alttan yakalayacak bi ilave de kaynatınızmı şahane iş görür .
zıplamasın diye ayak uçlarından toprağa kazıkla çakın derim .
namludan bağlamayın aldatır kundaktan yakalayın .
dürbüne göre düzeltme yapmadan peş peşe atış yapılmalı.o zaman atıcı hatası sıfıra indiren bi zımbırtı olur. hadi kolay gelsin .selamlarımla
Safir T14 Atış Buluşması..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fatih sakaryaya gidecekmisin ? eğer sen gidersen bende geleceğim ,hemide silahın ustalarıda oradaymış bizim silahlarıda bi elden geçirirler
-
vallahi ben akşama ne yapacağım belli değil
Cuma ya kadar benim belli olmaz -
fatih sakaryaya gidecekmisin ? eğer sen gidersen bende geleceğim ,hemide silahın ustalarıda oradaymış bizim silahlarıda bi elden geçirirler
Cuma gününe kadar haber verebilirseniz sevinirim..
-
tabiki muhtemelen yarın iş programı belli olur
aslında tamda sezon açılışı olacak -
Buluşmadan görüntüler.. [Resim Engellendi: http://img164.imageshack.us/img164/4049/1003012wf5.jpg]
[Resim Engellendi: http://img164.imageshack.us/img164/2882/1003016dm2.jpg]
[Resim Engellendi: http://img225.imageshack.us/img225/9293/1003015dc8.jpg]
-
harika
beraber bir domuz avı yaptığımızı hayal ediyorum -
harika
beraber bir domuz avı yaptığımızı hayal ediyorumBulunduğumuz bölge hakkaten domuzun bol olduğu bir bölge neden olmasın..
-
footoları dikkatli inceleyemedim ama ikinci fotodaki kamuflaj MSB nin PÖH timlerinin çok güzel bir kamuflaj
Son fotodaki silahın Şarjörü nedir -
benim safiri nerede tamir ettirmem gerekiyor her atışta tutukluk yapmaması lazım. hafta sonu attın moralim çok bozuk. hep tutukluk yaptı.palla fişek kullandım ama nafile.
-
benim safiri nerede tamir ettirmem gerekiyor her atışta tutukluk yapmaması lazım. hafta sonu attın moralim çok bozuk. hep tutukluk yaptı.palla fişek kullandım ama nafile.
tüfeğin seri nosunu bir söylermisin Ayhan cım
-
tüfenk evde akşam yazarım
-
-
footoları dikkatli inceleyemedim ama ikinci fotodaki kamuflaj MSB nin PÖH timlerinin çok güzel bir kamuflaj
Son fotodaki silahın Şarjörü nedirŞarjör Safir in yeni Ürettiği Plastik 14+1 lik şarjörü..Resimdeki arkadaş Safir in ustası Ali bey..
-
Geçtiğimiz Pazar günü Buluşmaya gelseydiniz Ali bey Probleminizi kesin çözerdi..
-
abi söylemedinizki orada müdahale edilebileceğini valla gelirdim en yakın buluşmaya gelicem ramazanda bir buluşma yaparsanız eğer gelirim eylülün 10 dan sonra hep boşum.
-
tüfeğin seri nosunu bir söylermisin Ayhan cım
tüfeen nosu 08003406 yaa bu işi halledelim şu buluşmalarada yüzde yüz gidelim sakaryaya götürmesi benden. -
Ayhan Kardeşim Buluşmaya Tabiki beklerim çokda memnun olurum..Bildiğim kadarıyla İstanbulda İkamet ediyorsunuz Fabrikaya gitseniz probleminiz kesinlikle çözülür Ali Ustaya Sakarya dan Serdar gönderdi derseniz ne gerekiyorsa yapar..Fabrikanın yeride dudulluda İmes sanayi sitesinde eğer giderseniz ben Ali Ustaya telefon edip gideceğinizi bildiririm..
-
Ayhan Kardeşim Buluşmaya Tabiki beklerim çokda memnun olurum..Bildiğim kadarıyla İstanbulda İkamet ediyorsunuz Fabrikaya gitseniz probleminiz kesinlikle çözülür Ali Ustaya Sakarya dan Serdar gönderdi derseniz ne gerekiyorsa yapar..Fabrikanın yeride dudulluda İmes sanayi sitesinde eğer giderseniz ben Ali Ustaya telefon edip gideceğinizi bildiririm..
ana safirin fabrikası imestemi...vaybe çalıştığım yerin dibinde safirin fabrikası varmışta haberimiz yokmuş...bunu bildiğim iyi oldu... -
murat hemen git kapısına yat sen şimdi onlara airsoft ta yaptırırsın
-