Safir T14 Atış Buluşması..

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Beni Ankara'dan alabilecek biri varsa ben de geleyim ;keyf;

Ben de aliim de tüfeği biz de Ankara'da küçük çağlı bi buluşma yaparız ;)

PCP: FX GLADIATOR .22cal + Gamo MD6-24x50 + Harris Bipod + Weihrauch Moderator
    Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod
    MultiPump: Daisy Powerline888 .177cal + Tasco 4x15
    Yaylı: Daisy 1938 .177cal
    CO2: Umarex Walther CP99 .177cal
    Kuru Sıkı: Voltran Blow Magnum Mod.2000 9mm
    [gallery]670[/gallery]ankarateam.png[gallery]671[/gallery] (UĞUR BAÇ)

• arkadaşlar safir kullanıcıları olarak fabrikaya gittiğinizde sorularımızı- isteklerimizi- hatta hayallerimizi de söyleyin ( ne bilim M4- M4 commando olsun rıs sistem hatta değişik versiyonlar HK 416 AK-47 ) ki bunları söylememe gerek yok bu bunun gibi binlerce soru ile fatih milleti zaten bunaltacak hadi fatih sana güveniyorum senden fabrikayı konfigirasyon ve fikirleri kabulendirmeni bekliyorum ;şrofls;. ;şrofls;.

Süleyman Kardeşim dediğin RIS sistem 1 ay içerisinde yapılacak..Ayrıca M4 Commando Tipinde Tüfek Üretiliyor zaten ama yurtdışına gidiyor..Biliyorsun İç piyasa İçin 51 cm ve yukarısı namlu boyu olması lazım yasa gereği..Fabrikaya Gittiğimde Yurt dışı siparişlerden M4 Commando Tipinde Tüfek görürsem resmini çekip buraya koyarım..saygılar selamlar..

• Arkadaşlar hazır gitmişken benim tüfeğe de bi göz atsanız, ilgilenseniz de sahipsiz kalmasa oralarda ;) Bugün yolladım :)

Ateşli: SAFİR T14 CLASSIC S .410cal + Safir Laser Sight + Yakında: Bushnell 3-9x40 TriRail Red&GreenMD + Larue M16 RIS + Armed Forces Green Laser + QD CREE 1000lm Torch + M50 Bipod

• Valla ben de siz ordayken yetişsin diye elimden geleni yaptım :) İşe giderken tüfeği denedim, yay sonuç vermemiş, sonra Ali Beyle görüşüp işten erken çıkıp kargoya verdim hemen :) Şimdiden çok teşekkürler x;.z

Hatta şarjörleri bile gönderdim. Sorun nerdeyse bulsunlar da tam çalışır halde gelsin diye ;) Atışlar arası bekleme yapıp fişek erimesi sorunu dışında takılmasın yeter, ona bile razıyım ;keyf;

• ermenistan maçından sonra test etme imkanım oldu şu anda hiç bir problem yok .eğer bu silah tutukluk yapmazsa dünyadaki en eğlenceli silah diyebilirim.çok zevkli atışlar yapılabilir. :thumbup:

hamdım piştim yandım oldum.

• Aranıza yeni katıldım. Adım Suat Yılmaz. Tekirdağ/Çorlu... Silahıma kavuşalı 1 hafta oldu... burada arazi çok olduğundan doyasıya atış yapabiliyorum. ama bende doğru fişek konusunda araştırma içindeyim. birde bazı videolarda arkadaşların seri otomatik atış yaptıklarını görüyorum. nasıl oluyor bu? merakımı giderirseniz sevinirim. hepinize hayırlı günler.

Alıntı

Suat YILMAZ

Ateşli Silah : Safir t14 classic_s Otomatik Av Tüfeği
    Dürbün : TASKO IŞIKLI SÜPER ZOOM 3 -9 X 50E TÜFEK DÜRBÜNÜ
    Laser : Brons laser avdio GaA1As kırmızı lazer
    Red-Dot : Tasko 1x40 Red Dot
    Havalı : 85 model yaylı pistonlu Baikal MP 513 Havalı Tüfek (artık kundağı ve dipciği dağılıyor ;rofl.; )
    Kuru-sıkı : BLOW TOPLU 38 KURUSIKI TABANCA Gümüş rengi 9mm
    Kuru-sıkı : BROWNING GPDA9 NİKEL KURU SIKI TABANCA 9mm

• Aranıza yeni katıldım. Adım Suat Yılmaz. Tekirdağ/Çorlu... Silahıma kavuşalı 1 hafta oldu... burada arazi çok olduğundan doyasıya atış yapabiliyorum. ama bende doğru fişek konusunda araştırma içindeyim. birde bazı videolarda arkadaşların seri otomatik atış yaptıklarını görüyorum. nasıl oluyor bu? merakımı giderirseniz sevinirim. hepinize hayırlı günler.

öncelikle aramıza hoş geldin arkadaşım sorunun cevabı ise otomatik atış yapan silahlar illegal olarak modifiye olmuş silahlar ve bu şekilde kullanmak yasak bu yüzden biz ve safir fabrikası bunu tavsiye etmiyor.bu silahta en iyi zubber palla fişeklerhatta fabrikanın tavsiye ettiği fişekler bunlar. :thumbup:

hamdım piştim yandım oldum.

selam suat bey
    bende çorlu dan
    benim safirle beraber deneriz bir gün arazide

• bu silahta en iyi zubber palla fişeklerhatta fabrikanın tavsiye ettiği fişekler bunlar. :thumbup:

Ali Usta başka bir marka daha önerdi. Yerliydi sanırım adını unuttum da daha güçlü demişti taklma sorunu da daha az oluyormuş. Adını bilen var mı?