o zaman ben Kadıköyde saat 9.30 da olurum görüşürüz ecyad
Safir T14 Atış Buluşması..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fatih abi pmine bakarmısın
-
Mil-dot la Atış tekniği..http://www.shooterready.com/lrsdemohi.html
Çıkan sayfada Go diyosunuz Çıkan Sayfada Atış yapmaya başlıyorsunuz..Keyifli atışlar.. -
çok güzelmiş bu yawww.
-
çok güzelmiş bu yawww.
Ayhan Kardeşim Kaçıncı Atışta vuruyorsun hedefi.?
-
Beni Ankara'dan alabilecek biri varsa ben de geleyim
Ben de aliim de tüfeği biz de Ankara'da küçük çağlı bi buluşma yaparız
-
arkadaşlar safir kullanıcıları olarak fabrikaya gittiğinizde sorularımızı- isteklerimizi- hatta hayallerimizi de söyleyin ( ne bilim M4- M4 commando olsun rıs sistem hatta değişik versiyonlar HK 416 AK-47 ) ki bunları söylememe gerek yok bu bunun gibi binlerce soru ile fatih milleti zaten bunaltacak hadi fatih sana güveniyorum senden fabrikayı konfigirasyon ve fikirleri kabulendirmeni bekliyorum
Süleyman Kardeşim dediğin RIS sistem 1 ay içerisinde yapılacak..Ayrıca M4 Commando Tipinde Tüfek Üretiliyor zaten ama yurtdışına gidiyor..Biliyorsun İç piyasa İçin 51 cm ve yukarısı namlu boyu olması lazım yasa gereği..Fabrikaya Gittiğimde Yurt dışı siparişlerden M4 Commando Tipinde Tüfek görürsem resmini çekip buraya koyarım..saygılar selamlar..
-
teşekkür ederim serdar abi haberlerini bekliyorum
-
serdar bey hafta sonu fabrikaya gidişimi saat 12 ye çekebilirim sizde orada olursanız daha iyi olur bu cumartesi 12 oo.
-
serdar bey hafta sonu fabrikaya gidişimi saat 12 ye çekebilirim sizde orada olursanız daha iyi olur bu cumartesi 12 oo.
Tamam saat 12 uygundur..
-
Arkadaşlar hazır gitmişken benim tüfeğe de bi göz atsanız, ilgilenseniz de sahipsiz kalmasa oralarda Bugün yolladım
-
Arkadaşlar hazır gitmişken benim tüfeğe de bi göz atsanız, ilgilenseniz de sahipsiz kalmasa oralarda Bugün yolladım
Uğur Kardeşim merak etme Biz ordayken tüfeğin yeterki kargodan gelmiş olsun Ali usta halleder.. hatta test atışlarına bizzat katılacam..
-
Valla ben de siz ordayken yetişsin diye elimden geleni yaptım İşe giderken tüfeği denedim, yay sonuç vermemiş, sonra Ali Beyle görüşüp işten erken çıkıp kargoya verdim hemen Şimdiden çok teşekkürler
Hatta şarjörleri bile gönderdim. Sorun nerdeyse bulsunlar da tam çalışır halde gelsin diye Atışlar arası bekleme yapıp fişek erimesi sorunu dışında takılmasın yeter, ona bile razıyım
-
Ayhan Kardeşim Tüfeğini test etme imkanın oldumu? sonuçları yazarmısın...
-
ermenistan maçından sonra test etme imkanım oldu şu anda hiç bir problem yok .eğer bu silah tutukluk yapmazsa dünyadaki en eğlenceli silah diyebilirim.çok zevkli atışlar yapılabilir.
-
Aranıza yeni katıldım. Adım Suat Yılmaz. Tekirdağ/Çorlu... Silahıma kavuşalı 1 hafta oldu... burada arazi çok olduğundan doyasıya atış yapabiliyorum. ama bende doğru fişek konusunda araştırma içindeyim. birde bazı videolarda arkadaşların seri otomatik atış yaptıklarını görüyorum. nasıl oluyor bu? merakımı giderirseniz sevinirim. hepinize hayırlı günler.
-
Aranıza yeni katıldım. Adım Suat Yılmaz. Tekirdağ/Çorlu... Silahıma kavuşalı 1 hafta oldu... burada arazi çok olduğundan doyasıya atış yapabiliyorum. ama bende doğru fişek konusunda araştırma içindeyim. birde bazı videolarda arkadaşların seri otomatik atış yaptıklarını görüyorum. nasıl oluyor bu? merakımı giderirseniz sevinirim. hepinize hayırlı günler.
öncelikle aramıza hoş geldin arkadaşım sorunun cevabı ise otomatik atış yapan silahlar illegal olarak modifiye olmuş silahlar ve bu şekilde kullanmak yasak bu yüzden biz ve safir fabrikası bunu tavsiye etmiyor.bu silahta en iyi zubber palla fişeklerhatta fabrikanın tavsiye ettiği fişekler bunlar.
-
selam suat bey
bende çorlu dan
benim safirle beraber deneriz bir gün arazide -
bu silahta en iyi zubber palla fişeklerhatta fabrikanın tavsiye ettiği fişekler bunlar.
Ali Usta başka bir marka daha önerdi. Yerliydi sanırım adını unuttum da daha güçlü demişti taklma sorunu da daha az oluyormuş. Adını bilen var mı?
-
züpper palla diye biliyorum
-