Safir T14 Atış Buluşması..

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu buluşmayı kaçırdığıma çok üzüldüm yaa...Hem sizlerle tanışmak hem safiri doyasıya kullanmak için iyi bir fırsattı,daha hala hakkını verip 1 sarjör bile atamadım arada çıkarıp seviyorum sonra tekrar kutusuna...:(

Ramazandan Önce bir kere daha Buluşmayı düşünüyoruz Nasipse..Beklerim pişman olmazsın..Cephaneyi Bol getir ama.. :thumbup:

• abi beraber gideriz benim oyuncağıda alırız o zamana kadar...bu adamlar tipleri dikkat edersen birbirine benziyor...kafa yapılarıda aynı sen abi..... ;kihhik,;rofl.;#hims;şrofls;.

• Aman haberciler görmesin bu resimleri haber başlıklarını düşünüyorumda Allah ellerine düşürmesin.

AnkFilİst Team

Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50

Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

• Aman haberciler görmesin bu resimleri haber başlıklarını düşünüyorumda Allah ellerine düşürmesin.

Valla Kardeşim haklısın..Adamlar düğünde 60000 mermi sıkıyorlar onlara bişey yok bize gelince av tüfeğine bile tahammül yok..Ne diyim bilmemki senin dediğin gibi Allah ellerine düşürmesin...

• yakında bir buluşma olacakmı fatihde gelir bende .
    bu arada fatih benim tüfekle , 2 şarjörü tutukluk yapmadan atamadım ama silahı yeni aldım ve hiç temizlemeden kullandım acaba sebebi bumudur yoksa bu silahlar hep böylemi, akşam eve gelince bir güzel temizledim . bundan sonrs tutukluk yapma riski nedir bunu nasıl önlerim fişeklerim palla zuber. :thumbup:

hamdım piştim yandım oldum.

• Ayhan Safirin standart rahatsızlığı o tıkanma hemen hemen her silahta yapıyo bir de Victory sport kullan ben en iyi performansı onda buldum ben tıkanmanın plastik kovan ile ilgili olduğunu düşünüyorum ısınınca erime yapıyor fişek ağzı genişleyince hazneye takılmasına neden oluyo, victory sportun kurşunu fişek ağzına yakın olduğu için tıkanma daha az oluyor nacizane önerim ;şrofls;.

[size=10]CZ- 75B
    Hatsan mod. 125 Leupold Mark4 3.5-10X40 ( Digital Camo made in S.D.)
    Safir T14 Magpul DE - Vertigal Grip - Aimpoint Red dot sight :thumbdown:

Safir Tactical Atış http://www.metacafe.com/watch/1673132//

• gideriz kanka

şimdik

1. Şarjörün ağzı çok önemli çok sıkı ise mermiyi atım yatağına bırakmaz silah takılır.Çok gevşekse mermiyi diker gene atmaz
    2. Şarjörden mermi çıkıp atım yatağına girerken her hangibir diş, çapak v.b. bir şeye takılırsa plastik olduğu için bu engelden kurtulamadan eğilir bükülür ve gene takılır.
    3. Safirdeki gas block sistemi bence çok dandik aslında çok net ve etkili bir tasarım ama değişikliğie ihtiyacı var.El kundağının içinde namlu üzerinde 4 adet delik var bu deliklerden mermi atışı esnasında çıkan gaz yayı iterek merminin geriye gelmesini sağlıyor.BUrası yağ ve barut yanığı ile çok kolay tıkanıyor ve sistem çalışmaz duruma geçiyor çok sık temizlemek lazım.Halbuki M4 lerde ve Ak/47 lerde olduğu gibi bu gazı basit bir boru yardımı ile direk mekanizmaya verseler hayatta takılmaz taş gibi olur
    4. Kulnnaıdığın mermiler çok önemli ; şayet botu kısa ise , ucu çok düz ise barut hakkı az ise takılır.

Silahı bir görsem söyliycemde

• aslında şarjör takıldıktan sonra duraksama yapmadan atarsan tıkanma olmuyor yani ben hiç yaşamadım 4 şarjörüm var hepsini duraksama yapmadan boşaltabiliyorum haznedeki fişekten sonraki şarjörde sırada ki fişek çok beklerse ısınıp eriyo bence victory sport ile duraksama yapmadan at bakalım ne olacak ;şrofls;.

[size=10]CZ- 75B
    Hatsan mod. 125 Leupold Mark4 3.5-10X40 ( Digital Camo made in S.D.)
    Safir T14 Magpul DE - Vertigal Grip - Aimpoint Red dot sight :thumbdown:

Safir Tactical Atış http://www.metacafe.com/watch/1673132//

• Ramazan gelmeden birdaha buluşmayı gerçekleştirebilirsek Katılmanızı öneririm..Zira Safir in ustası Ali bey de bizim grupta sorunlarınızı direk anlatabilirsiniz..ben piyasadaki bütün 36 cal. fişekleri denedim..bence en iyi sonucu zuber de verdi zaten Ali bey de Zuber i tavsiye ediyor..Bazı arkadaşlar için Sakarya- Sapanca uzak olabilir ama inanın geldiğinze değer...saygılar..

• 17 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ SAFİR ATIŞ BULUŞMASI TERTİPLEMEK İSTİYORUZ.. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ VE KAÇ KİŞİ GELECEKLERİNİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BANA İLETİBİLİRLERSE PROGRAMI ONA GÖRE YAPACAM..
    BULUŞMA GÜNÜ:17 Ağustos 2008
    BULUŞMA YERİ: Sakarya,Sapanca Otoban Gişeleri
    BULUŞMA SAATİ:Sabah 10,00
    Saat 10,15 te Hareket Sapanca Soğucak Yaylası

• Resmi Gönderi

17 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ SAFİR ATIŞ BULUŞMASI TERTİPLEMEK İSTİYORUZ.. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ VE KAÇ KİŞİ GELECEKLERİNİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BANA İLETİBİLİRLERSE PROGRAMI ONA GÖRE YAPACAM..
    BULUŞMA GÜNÜ:17 Ağustos 2008
    BULUŞMA YERİ: Sakarya,Sapanca Otoban Gişeleri
    BULUŞMA SAATİ:Sabah 10,00
    Saat 10,15 te Hareket Sapanca Soğucak Yaylası

Lütfen yazılarınızda bolt (kalın yazı) ve büyük punto kullanmayın.

• Abi kusura bakmayın o mesajınızda "Atışlar yatarak her tür destek alınmış vaziyette yapıldı yani bana sadece tetiği hafifçe düşürmek kaldı bir nevi mengenede atış yaptım sanki" yazmıştınız. Şimdi mengeneyle sabitlediğinizi söylüyorsunuz, doğrusu kafam karıştı. Yanlış anlamayın, amacım sizi yalancı çıkartmak değil ama cidden çelişkiye düştüm.

Su bidonunda havalıyla yaptıgım testte sert ve delici paletlerin yumuşak ve ağır paletlere göre daha başarısız oldugunu görmüştüm. Zubert'in de delicilik özelliği fazla bir mermi olduğu söyleniyor, belki nedeni budur kim bilir... Örneğin, demir çay tabağını delen çelik uçlu Gamo Rocket suda çok kötü bir sonuç vermişti.

Benim fabrikadaki makinist arkadaşlara rica ettimdi Bu Hw 100 ün gruplarını çıkarırken bana böyle bişi yaptılar sağolsunlar bende bunu aldım safirde kullandım
    Aslında geçen hafta sonu atışlı videolu bir şey hayal ettim ama maalesef değerlendiremedik
    Bu arada atış yapabileceğimide sanmıyorum o yüzden mevzu soğumadan hemen aydınlatim
    Gülmeyin ule yapmış çocuklar ne yapalım.Şimdi buna mengene yazssam olmaz yazmasam olmaz enteresen bir zamazingo oldu.
    Şimdi çocuklar bunu nasıl kullandığımı görünce daha ağır ve daha etkili bir şey yapalım dediler
    Bende madem öyle size bir iki çizim foto getirim dedim.Bakalım fırsat bulursak şöyle sağlam bir ayaklıklı mengene yapıcaz
    İlk etapta borulara diş çekmek için kullandıkları seyyar mengeneyle denemeye kalktım ama silah uymadı bizde bunu kullandık ayakları mıcıra gömdük çok sağlam oldu.Bore sightla sıfırlayıp denedik
    [Resim Engellendi: http://img401.imageshack.us/img401/3558/p1000293jy9.jpg]
    [Resim Engellendi: http://img142.imageshack.us/img142/8001/p1000296bd3.jpg]
    [Resim Engellendi: http://img168.imageshack.us/img168/6895/p1000298sf4.jpg]
    [Resim Engellendi: http://img370.imageshack.us/img370/1278/p1000295zq6.jpg]
    [Resim Engellendi: http://img167.imageshack.us/img167/3200/p1000294vd4.jpg]