Safir T14 Atış Buluşması..

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar safir kullanıcıları olarak fabrikaya gittiğinizde sorularımızı- isteklerimizi- hatta hayallerimizi de söyleyin ( ne bilim M4- M4 commando olsun rıs sistem hatta değişik versiyonlar HK 416 AK-47 ) ki bunları söylememe gerek yok bu bunun gibi binlerce soru ile fatih milleti zaten bunaltacak hadi fatih sana güveniyorum senden fabrikayı konfigirasyon ve fikirleri kabulendirmeni bekliyorum ;şrofls;.;şrofls;.

[size=10]CZ- 75B
    Hatsan mod. 125 Leupold Mark4 3.5-10X40 ( Digital Camo made in S.D.)
    Safir T14 Magpul DE - Vertigal Grip - Aimpoint Red dot sight :thumbdown:

Safir Tactical Atış http://www.metacafe.com/watch/1673132//

• kadıköyde buluşak :D

arabaynan mı geleceen fatih yoksa otobüsünenmi
    ona göre bir yer ayarlayalım arabaynan gelecesen direk kadıköy beşiktaş fark etmezz. otobüsünen gelecesen seni beşiktaştan alırım. ölee gideriz karşıdan bir yerdende ecyatı alırız ok. ;tacli#

hamdım piştim yandım oldum.

• Resmi Gönderi

arabaynan mı geleceen fatih yoksa otobüsünenmi ona göre bir yer ayarlayalım arabaynan gelecesen direk kadıköy beşiktaş fark etmezz. otobüsünen gelecesen seni beşiktaştan alırım. ölee gideriz karşıdan bir yerdende ecyatı alırız ok. ;tacli#

:!::!::!: Maşaallah Ayhan, Türkçeyi katlettiniz. ;d;

• yok mustafa abi katletmedim bunun ortakaradeniz aksanı (şivesi) olduğunu tahmin etmişsindir tamamen doğru ve bölgesel bir aksan nasıl istanbul türkcesi varsa, buda orta karadeniz , sinop , samsun ,kastamonu , zonguldak illeri ve civarındaki insanların konuştuğu türkce bizim ülkemizde edbiyatta yani yazın dilinde yalnızca istanbul aksanı kullanılıyor ve doğru kabul ediliyor. esasında dünyanın çoğu yerinde gazeteler dergiler bölgesel aksanlara göre çıkarılır, bazı yerlerde ise bizim gibi en güzel kabul edilen kullanılır.mesela komşumuz yunanistanda hala selanik ve atina yunancasında ayrı ayrı gazete ve dergi basılır . zaten bende latife olsun diye bu şekilde yazdım hemide bir konuda aydınlanmış olduk. :) bu arada bir hobimde yabancı diller ve kökenleri dillerin oluşumu ve yayılmasıdır, derdimi anlatacak kadarda olsa bütün dillerden bir parça konuşurum tabii kapalıçarşıda çalışmış olmanın verdiği bir avantajıda kullanarak. mesala Navaho kabilesi Kızılderili kabilelerinin konuştuğu dillerin tümünü kapsayan Atabashkan Dil Ailesi içerisindeki bir dil olan Navaho dilini konuşmaktadır. Atabashkan Orta Asya Türkleri'nin konuştuğu bir dildir. tepe= tepek , yıkanmak= yumak gibi örneklerde verebilirim :)

• Resmi Gönderi

Ayhan aslında olayın farkındayımda bir yerde hata yapmışın ! Sonuna "ok " yazmışın ;rofl.; iş çorba olmuş, Diğer taraftan gelinim sen işitde yaptım senin üzerinden. ;kihhik,

• ayhan abi arabaynan ;lol; gelecekiseniz...kadıköye gelmeme gerek yok ben zaten bostancıya yakın oturuyorum...bostancı civarında buluşuruz...siz yeterki bana saat verin...ama eğer fatih abi otobüsle falan gelirse kadıköyde karşılarım....

• şimdi ben mecburen arabayla gelicem fatih nasıl yapacak bilmiyorum ilker abiyide yada başka gemek isteyen arkadaş varsa aramızda görmek isteriz. eğer fatihte arabayla gelecekse senin dediğin gibi olsun murat. en erken 10 3o yada 11 oo de buluşuruz Allah.cc izin verirse :thumbup:

• Beni Ankara'dan alabilecek biri varsa ben de geleyim ;keyf;

Safir T14 Uzun Kundak Ayarlı Dipçik + Tasco 2x8x32

War doesn't determine who is right but who is left...

• şimdi ben mecburen arabayla gelicem fatih nasıl yapacak bilmiyorum ilker abiyide yada başka gemek isteyen arkadaş varsa aramızda görmek isteriz. eğer fatihte arabayla gelecekse senin dediğin gibi olsun murat. en erken 10 3o yada 11 oo de buluşuruz Allah.cc izin verirse :thumbup:

tamam abi 10:45 de bostancı gösteri merkezinin önünde buluşuruz...