KİMDE NELER VAR GÖRELİM...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,standart.Atış sayısı etkileneceği ve scubaya bağlı atış sevmediğim için modifiyeye gerek duymuyorum ve amacım için oldukça yeterli.Regülatör 120 bar hali ile fabrika ayarına dokunmadan sadece orjinal yay ve çekiç takılı halde tansiyon ayarı ile 24 grain/820 fps olarak kullanıyorum chrony değerleri oldukça inatçı ve güvenilir.Biraz maharet tecrübe lazım doğrusu...50-55 fpe dolaylarına yine fabrika tarafından üretilmiş güçlü yay ve ağır gramaj çekici ile regülatörsüz olarak rahatça çıkmak mümkün ki regülatörlü olarakta basit modlamalarla yakın değerlere çıkmakta mümkün biraz vakit geçirmek gerek..Tüfeğin asıl yapısına gelince künt yapıda bir tüfek ve lamine sport ile dahada pekişiyor..Ayrıca standart ceviz modellerinin görüntü olarak pek bir albenisi yok lamine karşısında lakin kişiden kişiyede değişir bu zevk,ceviz olanınıda kullanıyorum yedek olarak.Pcp ile gerek mekanik gerek kozmetik anlamda haşır neşir olan çoğu kişinin bu ürünün sahip olduğu niteliği ve sunduğu hizmeti f/p bağlamında değerlendirmekten uzak yada yeterince bilgi sahibi olamamak,inceleyememek gibi bir ıskadan sonra realiteden uzak yerli komplekslerine,kulaktan dolma bilgi ve tabularına yenilmediği sürece reddemeyeceği bir potansiyel ve düzgün ürün..Dediğim gibi biraz maharetli olmak gerek..Zevke uygun doğru aksesuar ve eklentilerle oldukça keyif verici hale getirilebilir..

    Effecto px5 ile tecrübelerinizi paylaştığınız bol fotoğraf ve videolu yeni bir başlık açmanızı dilerim. Benimde yeni sahip olduğum fakat atış yapmaya fırsat bulamadan fabrikaya yolladığım px5 ceviz kundak tüfeğim geldiğinde aynı başlıkta paylaşım yapabilirim. Bir çok çeşitli pellet satın aldım bunun için.

  • Mod 25 vortex supertact qe 5.5, ekol es p92, asg Cz p 09 +yedek şarjörü, flash 101 qe. Flash dışında hepsini satmayı düşünüyorum hatta uygun bir 4.5mm blitz veya regülatörlü factor bulursam hepsini satıp bir scuba da alıp hobiye devam edebilirim. Bilgi destek ve tavsiyelerinize açığım.

  • Merhaba bu dürbün ffp mi netliği kullanımı nasıl sizce?

    Dürbün sfp. Netlik olarak ben çok beğendim ama büyütme katsayısı doyumsuz olduğumdan mıdır bilmem bi tık az gibi geldi. onun haricinde dürbün çok güzel ışık topluyor ve hafif karanlık ortamlarda dahi hedefi olabildiğince net görmeni sağlıyor.