Geçen hafta aldığım Zoraki hp 01 ultra 4.5 mm Tabanca ile yaptığım grupmanlar spoton pellet ama pek tatmin etmedi beni sorun pellette mi tabancada mi anlayamadim mengene kullanılarak atış yaptım airgunturk.com/attachment/42963/
Zoraki hp 01 ultra grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
- Resmi Gönderi
evet bir sorun var.
zoraki ile tek delik grupman yapmanız lazım. -
Pellet faktörü o kadar etkilermi
-
- Resmi Gönderi
hemde çok fazla etkiler. grupman yaparken reddot dürbün herhangi bir şe var mıydı üzerinde
-
Optima 3-9x32 dürbün var
-
Dürbün pek kaliteli degil biraz sağ sol yukarı aşağı yapabiliyor ama o grupman kadarda değil görüş açısı olarak
-
Geçen hafta aldığım Zoraki hp 01 ultra 4.5 mm Tabanca ile yaptığım grupmanlar spoton pellet ama pek tatmin etmedi beni sorun pellette mi tabancada mi anlayamadim mengene kullanılarak atış yaptım airgunturk.com/attachment/42963/
4.5 zorakinin böyle grupman yapması imkansız, 8 10 metrelerde tek delik yapar, spotonun 10.34 olanını yada matchi deneyin.
-
Sağ en alttaki grupman spoton dome 10.34 ve atışları 15 metreden yaptım
-
15 metrede kötü bir grupman. Pellet farkı çok belli. Çok da ağır pellet kullandın. Match pellet denemeni tavsiye ederim.
7-8 grain gamo pelet ile dene farkı göreceksin. Cemal Bozan ın dediği gibi aynı delikten geçmesi lazım peletin.
Optima dürbün ile Zoraki de iyi sonuçlar elde edilebilir. İyi bir sıfırlama yapman yeterli.
Ayrıca Zoraki de namludan kaynaklı bir sorun ben hiç duymadım. Genelde hava pistonunda hava kaçırma olur. Örneğin 4 kere pompala chrony ye ateş et. Sonra 4 kere pompala 5-10 dakika bekle ve atış et. Chrony sonuçları baya farklı ise hava kaçırıyor demek. Atak Arms teknik servisi çok ilgili hemen de hallediyorlar. Ayrıca firmasından 5.5mm namlu da satın alabilirsin. Canın sıkıldı mı namluları değiştir.
Grupmanı etkileyen bir faktor namlu ucuna takılan moderatorler namı diğer susturucu. Ucuz moderatorlerde bu sorun çok olur. pellet iç tarafa çarpıyordur ve iyi bir grupman olmuyordur.
-
ben hiç zoraki kullanmadım. sizin grupmana bakarak söylüyorum. eğer sizin elde ettiğiniz neticeyi verebilen bir ürün olduğunu bilseydim. bu güne kadar bir tane mutlaka edinirdim. sağdaki gurupmanların bariz şekilde farklı olması soldaki pelleti sevmediğini gösteriyor. diğer yandan sağdaki grupmanlar üründe sorun olduğunu düşündürecek kadar kötü değil. daha iyisi elbette mümkündür ama bence çok da kötü sayılmaz. ben tabancada sorun olduğunu sanmıyorum. pellet faktörü o ladar etkilermi diye sormuşsunuz. kesinlikle etkiler. hiç şüphesiz. dürbün mevcut şartlarda grupmanı etkilemez. zorakinin kullanıcısı çoktur. en sevdiği pelleti sorarak öğrenebilirsiniz. böylece deneme yanılma yolundan kurtulmuş olursunuz.
-
Crosman pellet siparişi verdim sanırım en iyi pelletlerden biri
-
Crosman pointed yerine crosman destroyer pellet gelmiş atış yaptim hemen ama tek delik yapamadim 1 lira civarında grupman cikartabildim sanırım dürbün de Bakış acısı ile artı kıl hafif kayıyor yada benden kaynaklı
-
Birde tek pompada atayım dedim tek pompada tek delik yapabiliyorum sanırım iki pompa ve uzerinde hafifte olsa sarsıntı oluyor ve grupman dağılıyor
-
5 liralık pellet ile 10 metre gurupmani ellerim titriyor diye dağılıyor malesef
-
Zoraki 25 metrede bu sonucu veriyor tabi 5.5 benimki
-
Bendeki Zoraki jsp ile kötü sonuç verirken şaşırtıcı bir şekilde 22grn pointedle 25mt de tek delik yapıyor bendeki 5.5 cal .
Sizinki 4.5 cal miş denemediysen pointed dene istersen
-
Bendekide 5.5 grupmani baya iyi moderatör değiştirince eski haline geldi
-
İlk çıkan HP01 kısa namlu 4,5 mm ile dördüncü kat balkonundan yerdeki gazoz kapağını gezdiriyorum, pellet hiç fark etmiyor.
-
Atak arms firması zoraki modelinde iyi. Bir başarı elde ettiler
Keşke M16 tarzı pcp gücünde pnömatik tüfek üretseler aslında yıllar önce fabrikayı aradığımda daha güçlü yeni model tasarlıyoruz demişlerdi ama rafa kaldırdılar galiba
-
Sağ en alttaki grupman spoton dome 10.34 ve atışları 15 metreden yaptım
Ayni sacmalari ben de denedim. Benimki daha da kotuydu neredeyse. Jsb exaxt rs ile tek delik buarada. Spoton dome u sevmedi benimki de. Bugun mr shooty aldim onu denicem
-