Hazır almak istiyorsanız Huma nın olacaktı yanılmıyorsam. Yaptırmak istiyorsanız Mustafa Emrah Kalay hoca ya ulaşın.
Huma regulator için bir model ismi var mı acaba ? Nette yapacağım aramayı daralmak için soruyorum
Effecto px5 power plenum ve regülatör uygulaması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Google'a aramaya aynen Effecto PX-5 Series Tuning Regulator By Huma-Air yaz, karşına gelecek. Ama Avrupa'dan sevkiyatlarda Çinliler gibi kimse düşük fiyat göstermez, bir tek ihracat olduğu için KDV'yi düşerler, yine de 78,50 EUR tam değerden ve tahminen 25 EUR posta ücreti üzerinden vergisiyle bayağı tuzluya gelir.
-
Huma nın sayfasına gir hocam
Orada markaya göre tuning var effecto airguns diye göreceksiniz zaten. Tek regülatör var zaten effecto px5 için.
-
Evet dediğiniz gibi huma sayfasından buldum.İşim gereği çok seyahat ediyorum siparişi yurt dışına çıktığımda geçeceğim.Hepinize teşekkürler.Sanirim huma regulatoru istediğimiz ayarda yapıp yolluyor.26grn pelleti 870/880 fps için huma reg.kac bara ayarlanması gerekir ??
-
Evet dediğiniz gibi huma sayfasından buldum.İşim gereği çok seyahat ediyorum siparişi yurt dışına çıktığımda geçeceğim.Hepinize teşekkürler.Sanirim huma regulatoru istediğimiz ayarda yapıp yolluyor.26grn pelleti 870/880 fps için huma reg.kac bara ayarlanması gerekir ??
Hocam zor bi soru
Deneyerek çekiç reg harmonisini bulman gerekir
Yani o hıza ulastiğini varsayalım. Eğer çekiç max ise hem havayı çok tüketir hem de grupman bozulur. Bir kaç defa tüpü söküp takman gerekebilir. İstediğin hızın 10 FPS civarında üzerinde hızı bulup cekicten 10 FPS düşmen gerekir ki rahat çalışsın. Bunun için de çekici max yapıp regi arttırarak harmoniyi yakalaman gerekiyor. Ben power plenum da yaptırdım. Power plenum olmazsa daha yüksek ayarlaman gerekir regi ilaveten hava tüketimin fazla olur.
-
Bu ayarların hepsini yapacak güvenilir arkadaşlar varmı hocam ?
-
Bu ayarların hepsini yapacak güvenilir arkadaşlar varmı hocam ?
Ben regülatör ve power plenum u Mustafa Emrah Kalay hoca ya yaptırdım hocam. Valf yayındaki sarı pulu çıkarttım yayı biraz yumuşatmak için.
140 barda 24.3 graini 920-930 FPS ile regule 40 atış civarında yapıyor.
-
Mevcut reg.mu ayarlanıyor yoksa yeni bir reg.yapiyor Mustafa bey?power plenum nedir acaba ?
-
Mevcut reg.mu ayarlanıyor yoksa yeni bir reg.yapiyor Mustafa bey?power plenum nedir acaba ?
Yeni reg yapıyor hocam. Ben öyle yaptım yani.
Power plenum kabaca extra regule hava odacığı hocam. Fotoğrafta hava tüpüne eklenen parça hocam
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Anlaşıldı bilgi paylaşımınız için teşekkürler
-
Mustafa beyin telefonunu özelden paylaşmanız mümkün mü acaba ?
-
Merhaba ben Bulgaristanlıyım ve PX5 ve PX4 efektim var, hızlarını arttırmak istiyorum ama bunu tek başıma yapamam, okuduklarımdan bana yardım edebilecek kişinin Mustafa Emrah Kalai Bey olduğunu anladım. ve neredeyse her hafta Türkiye'ye geliyorum.. .Birisi bana Mustafa Bey'e nasıl ulaşacağımı söylerse veya telefon numarasını bana gönderirse çok minnettar olurum, böylece onunla konuşup benim için regülatör yapabilirim!
Şimdiden teşekkürler! -