Selamlar arkadaşlar, Gamo Hunter 440 4.5 mm almıştım yıllar önce, atış sonrası namlu kilit mekanizmasında dağılma gördüm. Resimlerde var. Başta teknik servisi İdeal av olmak üzere irtibata geçmediğim yer kalmadı. Antalya'daki tamircilere gittim kimse yapamadı. Gamo'nun ABD ve İspanya'daki sitelerine bile yazdım ancak sonuç alamadım. İnternet sitelerinde İkinci el satan varmı diye baktım onu da bulamadım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Saygılarımla..
Gamo Hunter 440 4.5 mm Tamiratı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan veya kral fabrikası ile irtibata geçin kırmalı tüfeklerde sistam aynı sonuçta kendi ürünleri olmadığı için ücreti karşılığunda yaparlar belki
-
- Resmi Gönderi
Gamonun çok eski bir yaylisini bende kullanıyorum. Keçe ve yay için aramadigim kalmadı sonuç alamadım.
-
Stoeger , Gamo ile aynı malzemeleri kullanıyor. Hatta Hunter 440 in çok başarılı clone u diyorlar. Yani Stoeger X20 nin birçok parçası Gamo ile uyumlu. Gamo nun bazı modelleri Crossman ın modelleri ile de birebir uyumlu.
-
Bozulan parçayı tornacıda yaptırabilirsin
-
Gamo hunter 440 vardı aynı yer kırıldı şanslıyım bunu sadece bir usta yapıyor oda benim şehrimden çıktı yardımcı olabilirim başka yerde bulman çok zor
-
Selamlar arkadaşlar, Gamo Hunter 440 4.5 mm almıştım yıllar önce, atış sonrası namlu kilit mekanizmasında dağılma gördüm. Resimlerde var. Başta teknik servisi İdeal av olmak üzere irtibata geçmediğim yer kalmadı. Antalya'daki tamircilere gittim kimse yapamadı. Gamo'nun ABD ve İspanya'daki sitelerine bile yazdım ancak sonuç alamadım. İnternet sitelerinde İkinci el satan varmı diye baktım onu da bulamadım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Saygılarımla..
Merhaba hocam nasıl oldu sorun çözüldü merak etdim.
-
Adana’da usta var ve bu konuda uzmanlaşmış parça yaptırmış özel ve orjinalden güzel oldu
-
Adana’da usta var ve bu konuda uzmanlaşmış parça yaptırmış özel ve orjinalden güzel oldu
Tamam olmadıysa ben o parçayı sizin için yapabilirim diyecekdim.
-
Teşekkürederim
-
ikinci elini satıyorum