Herkeze merhabalar, havalı tabancalar ile başladığım merakıma otomatik bir tüfek alarak devam etmek istiyorum ama çok kararsız kaldım tecrübeli arkadaşların yarımına ihtiyacım var.
Beklentilerim,
- Omuzdan atış yapılabillir olsun. Ağırlık Önemli.
- Maksimum yapacağım atışlar 50m olacak biraz isabetli olması lazım. Ama çokda fazla bir beklentim yok isabet anlamında 100m atışlar için huğlu px5 almayı düşünüyorum.
- Tüfek çocuklarımla beraber eğlence için kullanılacak. Sorun çıkarmadan keyifli atışlar benim için önemli.
- Bütçe mak 5000 tl.
- Üzerinde gez ve arpacık olması bir tık iyi olabilir yakın atışlarda dürbün kullanmak istemiyorum. Hatsanın silahlarında gez ve arpacık mevcut ama kralınkilerde yok.
Listemdeki silahlar.
- Kral Np-04 - Küçük ama sanki tam bir tüfek değil tüfek ve tabanca arası bir silah olmuş. Artısı atış sayısı çok fazla. Beğenmediğim kısmı namlusu çok kısa ve isabet kötü.
- Kral Puncher Auto - Güzel ama biraz büyük duruyor sanki omuzda taşınabilirmi çekincelerim var yarın bir av bayiine gidip incelemeyi düşünüyorum.
- Hatsan Galatian V Auto - Görüntü olarak en güzeli çok şık duruyor. Üstünde truglo gez ve arpacık ve yanında optima dürbün hediyesi var. Atış sayısı az ve hakkında genelde otomatik kısmının sorunlu olduğu 3-4 mermide bir takıldığı gibi yorumlar var hem burada hemde yurtdışındaki forumlarda.
- Hatsan İnvader Auto - Fiyat olarak uygun şekil olarak tam bir taktik silah inceleme videoları var onları izledim hoşuma gitti üzerinde nişangahı var dürbünsüz kullanılabilir.
Sizde hangisini almalıyım kafalar çok karışık