çok yakısıklı duruyor kurma kolunu goremedım solda galıba
Evet solda,maalesef sağa alınamıyor şimdilik..
Ben de Px5 pro lamine tüfeğimi satıp zeon alsam mı diye düşünüyordum ki sizin yorumunuzu gördüm, bu tüfek px5 in bullpub hali diyebilir miyiz? Tahminen namlu, regülatör tüp kalitesi aynıdır diye düşünüyorum, sanırım bu formu elde etmek için kundak tetik vs işçilikten feragat edilmiş gibi geldi, sizin şikayetiniz nedir ve tam olarak ne gibi şeyler eksik geldi, ilk kullanıcılardan biri olarak fikirleriniz benim için önemli.Teşekkür ederim şimdiden.
Aynen öyle bullpup modeli diyebiliriz herşeyiyle aynı fakat malzeme ve işcilik Px serisi gibi değil, tüpü ben kendim sprey boya ile boyasam daha kaliteli boyardım montaj izleri hala mevcut, şunu da belirteyim benim tüpüm manometre üzerinde iken boyanmış ya da manometre boya yapılan alanda unutulup öyle geri takılmış tüm boya nokta nokta manometreye sıçramış, işcilik hataları çok fazla olan bir tüfek.. Kundak görünüş olarak çok güzel ama malzeme kalitesi olarak çöpe atılacak kadar kötü yani px serisine göre hataları saysak herhalde 1 sayfayı net doldurur..