- Resmi Gönderi
Genel bir temizlik lüzum görüldü.
1 ayı geçmiş ilanlar komple silinecektir.
1 aydan önce ilan verilmiş ve hala satışı devam ediyorsa ilanın altına güncel yazınız
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
1 aydan önce ilan verilmiş ve hala satışı devam ediyorsa ilanın altına güncel yazınız
Elinize sağlık Cemal Hocam, tertemiz oldu valla😉
Elinize sağlık Cemal Hocam, tertemiz oldu valla😉
Teşekkür ederim. Bence de tertemiz oldu.
insanlar aradıklarını bulamıyor yada 1 yıl önceki ilandan medet umuyorlardı :)=
Elinize sağlık
eski ilanlara bakmakdan gözler bozuldu. eline sağlık
bence her satıs ılanın altına numara yazılması sart olsun cogu ılanda numara yok msz lar atılıyor cvp verılmıyor satıs ılanlarının altına devamlı yorumlar yapılıyor ılan guncelmıs gıbı devamlı duruyor
ama numara olursa dırek ıletısıme gecılır daha cabuk satıs ıslermlerı gerceklesır
Yarından sonra derin temizliğe devam edeceğim yarına kadar 1 ayı geçmiş ilanlarınız için güncel ise GÜNCEL yazınız, aksi taktirde ilanlarınız silinecektir.
Bence sınırlandırılması lazım kişi başı 1 ilan gibi herkes satış yapıyor nereye bakacagimizi şaşırdık bilgi yok satış çok
herkese bir ilan kotası koyulsa bu sefer de herkes bütün ürünlerini aynı ilana doldurur. bu şekilde bilgi kirliliği olur. tank alacağım ama dürbün ayağı da var ilanda red dot da var namlu da var. zaman sınırlaması daha uygun gibi. hem satmak isteyen yeniden koyar. mağduriyet de olmaz.
1 aydan önce ilan verilmiş ve hala satışı devam ediyorsa ilanın altına güncel yazını
merhaba. Nasıl ilan verebilirim?
merhaba. Nasıl ilan verebilirim?
konuya geldikten sonra yeni sağ üst tarafta yeni konuya basıp yeni ilan verebilrisiniz.
konuya geldikten sonra yeni sağ üst tarafta yeni konuya basıp yeni ilan verebilrisiniz.
Şifre unutulduğunda yenileme nasıl yapılıyor ? Çünkü baya kullanıyorm aktif bir şekilde burasını yardım ederseniz sevinirim
Şifre unutulduğunda yenileme nasıl yapılıyor ? Çünkü baya kullanıyorm aktif bir şekilde burasını yardım ederseniz sevinirim
e postanıza yeni şifre talep edebilirsiniz halledemezseniz iletişime geçin
1 aydan önce verilmiş ilanları yarın gece sileceğim. İlanları aktif olanlar GÜNCEL yazmaları gerekiyor. Yarın akşam 21.30 da temizlik başlayacak.
15 dk sonra 1ayı geçmiş ilanlar silinecektir.
Cümleten iyi akşamlar genel bir temizlik yaptım. güncellenmeyen ve satılan ilanları kaldırdım. daha temiz bir forum için
17 Mart 2023 22.00 a kadar satılan, satılmayan ilanlarımızı guncelleyelim. Temizlik olacak .
17 Mart 2023 22.00 a kadar satılan, satılmayan ilanlarımızı guncelleyelim. Temizlik olacak .
bir kaç gün sarkacak...
Hayırlı akşamlar
Yarın 22.00 da ilanlar da derin bir temizlik yapacağım.
Satılmamis ilanlarınızı guncelleyiniz, satılmış ise satıldı yazınız.
Satıldı yazılmayan 30 günden fazladır ilanda kalan ilanların hepsini sileceğim.