Niksan Archero Pcp incelemem iyi seyirler
Nİksan Archero-S Pcp İncelemesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Metehan bey elinize sağlık youtube de de takipçinizim yalnız bir ricam var bu tarz tanıtım video larını tam ekran çekseniz daha güzel olur sanırım ilgiyle takipçinizim
-
Elinize sağlık. Benim de bir tanesine sahip olduğum Niksan Ozark TW incelemenizi de görmeyi umuyorum
-
Elinize sağlık. Benim de bir tanesine sahip olduğum Niksan Ozark TW incelemenizi de görmeyi umuyorum
çok yakında geliyor çekime
Teşekkür ederim
-
Metehan bey elinize sağlık youtube de de takipçinizim yalnız bir ricam var bu tarz tanıtım video larını tam ekran çekseniz daha güzel olur sanırım ilgiyle takipçinizim
teşekkür ederim Hasan bey
Tam ekran videolar
-
teşekkür ederim Hasan bey
Tam ekran videolar
Video tam ekran da uygulamayla kare oluyor tabiki tercih sizin lütfen eleştiri olarak algılamayın
-
Video tam ekran da uygulamayla kare oluyor tabiki tercih sizin lütfen eleştiri olarak algılamayın
Estağfirullah şimdi fark ettim diğer videolarda dikkat edicem . Ekran boyutunu yanlış seçmişim
-
Ellerine sağlık Metehan kardesim.maximum gucle minimum gucte atis hizlari ayni mi ben mi yalnis anladim.
-
Minimum güçte 170 m/s
Maksimum güçte 270 m/s
-
tamamdir tesekkur ederim