biraz erken oldu ama bu haftanın başlığı benden olsun , ee artık düğün derdi bitti balayındanda döndüm buluşmalara katılmamak için hiçbir bahanem yok. tetik parmağım kaşınıyor yeni silahımı denemek içinde sabırsızlanıyorum kimler geliyor ?
16 Ağustos Cumartesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Öncelikle Yeni silahın hayırlı olsun Serdar,
-
teşekkür ederim Mustafa abi sayenizde Pcp ye başlangıç için iyi bir silah olduğunu düşünüyorum , ileride inşallah abilerinide yanına alıcaz
-
OOoo serdar hayırlı olsun T 12 nin.
Pardon ama ne abisi ? Ateşli mi alacaksın bundan sonra ???
-
Serdar hayırlı olsun, AnkaraTeam iyice pcpleniyor bu arada Leapers ta feci yakışır isabetli atışlar.
-
saol Buluthan abi, abileri çok. ilk başta Revo var, Memlekete gelsin Daystate Airranger olur , Air Force Condor olur , Talon olur , Evanix Ar6 olur kalite olarak bilmiyoruz ama güç olarak abi sayılırlar
-
Serdar abi hayırlı olsun, güle güle kullan, ben de PCP'ye T12 ile başlayacağım ilerde ama onda kalırım çok uzun bir süre sanırım, tipine ölüyorum.
-
Serdar Hayırlı olsun hatta ben sabah erkenden gidip uzunca kalmayı planlıyorum. t12'in de hayırlı olsun onu da denemiş oluruz. Ayrıca bana bir fatura getircektin unutma hatırlatmış olayım. Cumartesi hava güzel olucaksa güzel bir organizasyon yapalım.
-
Serdar, PCP Hayırlı olsun, haberimiz yoktu,Surpriz oldu,Kazasız belasız kullanmak nasip olsun ..Güle güle kullan....Buluşmaya katılmakta mecburi hale dönüştü böylece.....
-
Hayırlı olsun Serdarım,
Seninle hep aynı tüfeklerden gidiyoruz. Yalnız dürbün için acil ayak bulmak lazım. -
Hayırlı olsun Serdarım,
Seninle hep aynı tüfeklerden gidiyoruz. Yalnız dürbün için acil ayak bulmak lazım.sanada hayırlı olsun
bu arada AnkaraTeam'in istikrar sembolüydün, nolucak şimdi ? -
Tatilde bayağı antrenman yaptım. İstikrar bozulacak diye korkuyorum
-
Elinizde Dampa ayak varsa Nikko ayarlı ayakla takasa girerim
-
PCP ler herkese hayırlı olsun... Cumartesi sabah 06:00 da ben 1 nolu çamlıkta olurum...
-
ben sanırım katılamayacağım.Keyifli atışlar.
-
Ben de bir iş görüşmesi için şehir dışında olacağım.
-
Uzun zamandır foruma üyeyim. Artık Ankara buluşmalarına katılmanın zamanı geldi de geçiyor
Bu hafta sonu katılmayı çok isterdim ancak fırsatım olmayacak.
Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere inşallah.
Evde yatmakta olan cf 30 da açık havanın tadına bakar bu vesile ile.
Sevgiler, saygılar.
-
iyi dilekleriniz için hepiniz saolun , banada biraz süpriz oldu öyle otururken birden aklıma geldi Mustafa abiyi aradım saolsun hemen aynı gün kargoya vermiş bugün aldım. Yalnız aldığım ayaklar kısa geldi dürbün şarjöre değiyor o yüzden takamadım. elinde fazla ayak olan varsa talibim!!! Silahı alır almaz Skyplume ve Emporto ile atışa gittik gez göz olmasada çıplak gözle 3-4 şarjör attım ufak tefek bişi ama baya ses çıkarıyor. Bu arada revo ile atma fırsatıda buldum Allahtan daha önce revo ile atış yapmamışım yoksa baya borçlanacaktım
-
bende Anamur'a bir tur yapabilirim, olmazsa 06.00da Çamlık'tayım.
-
Sevgili arkadaşlar, tatildeyim ama sizin buluşmaları takip ediyorum. Yeni tüfekleriniz hepinize hayırlı olsun. Benim yerime de bol bol pellet harcayın. Ankara Team de bi ben bide Kyücel kaldı yaylı silahla devam eden sanırım. neyse belli olmaz Katresu açılsın belki bizde uygun fiyatlı birer pcp alırız. Size bol eylenceli buluşma dilerimmm.....
-