Bugün saat 17 de gladiatörlerimiz geldi.Kargodan alıp doğru atış yapacağımız yere geldik.Hmen kutuyu açtık güzel bir plastik kutusu var.Ama bu tüfek için bu kutu olmaz çünkü tüfek içinde oynayıp sağa sola çarpabilir. neyse sonra tüfeği elime aldım mükemmel bir işçilik herşey pırıl pırıl.plastik kalitesi mükemmel.içinde 5o bar kadar bi hava vardı hemen doldurdum bi şarjör ilk atışım da hayretler içinde kaldım. insanı cezbeden tok bir ses.dürbünü daha yeni taktım.tüfeği sıfırlamadım daha.yarın sabah hava basıp inşallah atışlarımıza başlayacağız.herkese hayırlı olsun.
Fx ler Ne Müthiş Silahmış
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, Güle güle kullanın.
-
hayırlı olsun.darısı başımıza!
-
hayırlı uğurlu olsun kardeş
güle güle kullan,kışın bir ara toplanırız o zaman a kadar ben de bir pcp tüfek almış olurum -
Hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
herkesin olur inşallah sağolun.herkese teşekkür ede rim
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
-
sağol kardeşim darısı size.
-
Hayırlı uğurlu olsunnnn...
Kutusunu kullanmayacaksanız ben talibim
-
Hayırlı uğurlu olsunnnn...
Kutusunu kullanmayacaksanız ben talibim
Buluthan ne yapcan kutusunu kendisini al. -
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
-
hayırlı uğurlu olsun keyifli ve isabetli atışlar dilerim.
-
Hocam hayırlı olsun ,darısı(tanesi,sokanagı,hatta tarlası)başıma kazasız belasız kullanırsınız inşallah
-
Buluthan Bey şu an kullanıyorum ama değiştirecek yeni bir kılıf alacak gibiyim eğer öyle bişey olursa kutu senindir.
-
Buluthan Bey şu an kullanıyorum ama değiştirecek yeni bir kılıf alacak gibiyim eğer öyle bişey olursa kutu senindir.
Teşşekürler. İşinize yaramadığını düşündüğünüz an, kargo bana ait olmak üzere PM den adresimi gönderirim.
Tekrar hayırlı olsun.