Arkadaşlar Diana mod 54 var tüfek hakkında yorumlarınızı bekliyorum önerilerinizi
Diana mod 54 airking
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Soruyu çok anlamadım ama yaylı da son nokta bir model, imkanınız varsa alın derim.
-
Tüfeği aldım gez arpacık kullanıyorum dürbün takmak istiyorum ama bazı sorularım var tüfek yapısı gereği kundak hareket ediyor geri tepme öneleme sistemi için önlemini nasıl alırım bide gez ayarını çok beğenmedim
-
Tüfeği aldım gez arpacık kullanıyorum dürbün takmak istiyorum ama bazı sorularım var tüfek yapısı gereği kundak hareket ediyor geri tepme öneleme sistemi için önlemini nasıl alırım bide gez ayarını çok beğenmedim
Mod 54 un en büyük özelliği o. Geri tepme sistemi. Yatagun veya Hatsan Portector dampa ayak alın. 3-12x44 Optima dürbün ile güzel bir verim alırsınız.
-
tepme sistemi dürbüne zarar vermiyor, dampa ayak + lastik ile sağlıklı bir şekilde verim alırsınız, illa çok üst seviye önlem almak isterseniz
DIANA BULLSEYE ZR-MOUNT HAREKETLİ DAMPA AYAK alabilirsiniz. Bunun hatsan muadilide var. Yalnız bu tüfekte dürbün montajı bilgi ve tecrübe istiyor. Forumda çözümünü anlatan bir konu vardı.
-
Bildiğiniz bu tüfekten anlayan bir usta varmı Adana'da İstanbul'da servis var ama Adana'da oturuyorum
-
Bildiğiniz bu tüfekten anlayan bir usta varmı Adana'da İstanbul'da servis var ama Adana'da oturuyorum
Adana kazancılarda paksoy silahçılık var İsmet usta tamir bakım işleri yapıyor, senin sıkıntını çözer mi bilmiyorum ama istersen silahın geri tepme önmele sistemini iptal edebilir, bana sorarsan iptal ettirme derim dampa ayak ile kendin çözebilirsin.
-
tepme olmadigina bakmayın.tepmeyi siz hissetmiyorsunuz ama dürbün hissediyor .Ben zamanında 2 adet dürbün mercegi kırdım 54 de.