sivi gres olduguna eminmisiniz? Silikon yagi kullanilmiyormuydu pcplerde
Hatsan flash 101 yardim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Diger tavsiye edilen bir çok yağı hatta ballistol markasının bence çok pahalı olan yağlarınıda denedim. Valfi yağlıyorsunuz 2 atış sonra valfte ne yağ var ne bişey ... eski haline dönmüş.
Ben oringlere zararlı olmaması hatta direk oring ve xringler üzerinde kullanılmaları hem basınç altında sürüldüğü yüzeyi asla terk etmemeri sebebi ile bunu kullanıyorum. Rengi şeffaftır su gibi akışkandır ancak çok çok yapışkan bir yağlayıcıdır. Valfe bir kere uygulayın siz silip temizlemediğiniz sürece valfiniz hep pürüzsüz ve takıntısız çalışır. + olarak kırma namlulu silahlarımı toplarken de bu yağı kullanırım. Basınç altındaki mukavemeti yüzünden midir bilmem onlarda da sıfır dizelleme ile çalışır. Bu yağ ile ilk tanışmam motosikletimin oringli zincirine uygun yağı ararken oldu. Valf de de yukarıda dediğim gibi bir ton yağ denedim. Ben huzuru bunda buldum açıkçası
-
tesekkurler bilgi icin. Ben de bahsettiginiz yagdan kullanmak istiyorum. Tam olarak hangisini olduğunu paylaşabilirmisiniz aynindan alalim
-
Caldini CLN 00414
Würth Hhs 2000
Bunlar sprey olanları ben bunları tercih ediyorum. El sürmeden e küçük yere bile püskürtüyorsunuz. Zaten valf için çok çok az bir şey yeterli oluyor.
Birde sanayilerde oring satan dükkanlarda bunu sıvı halde bir kabın içine koyarak satarlar. Öylede alabilirsiniz ama biraz bela bir yağ olduğu için küçük yerlere uygulayım derken batırabiliyorum. Benim tercihim sprey. En son ucuz diye caldini almıştım. Hala onu kullanıyorum.
-
tesekkurler bilgi icin
-