Ustad hatsan flash 101 tup nasil sökülüyor, hatsan sagolsun bu tufekle alakali hicbir kullanma kilavuzu koymamista
Hatsan flash 101 yardim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ustad hatsan flash 101 tup nasil sökülüyor, hatsan sagolsun bu tufekle alakali hicbir kullanma kilavuzu koymamista
Tüpü neden sökeceksiniz hocam ? Eğer yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin tüp sökme işine flash 101 sabit tüplü model, sökülebilir elbette ama geçerli bi sebep olmadan ve bilginiz olmadan sökmenizi önermem
-
Tüpü neden sökeceksiniz hocam ? Eğer yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin tüp sökme işine flash 101 sabit tüplü model, sökülebilir elbette ama geçerli bi sebep olmadan ve bilginiz olmadan sökmenizi önermem
-
Ustad basamadim havayi maalesef aldim tufek bana bakiyor ben tufege
-
Ustad basamadim havayi maalesef aldim tufek bana bakiyor ben tufege
Havayı nereden kaçırıyor hocam dolum ucundan mı namludan mı ?
-
Havayı nereden kaçırıyor hocam dolum ucundan mı namludan mı ?
-
Namludan ustad, hatsanla gorustum degisim yaparken tupu doldurmayi unutmuslar, scubasiz dolduramazsiniz bize yollayin dediler. Burada bir scubasi olup doldurabilen bulursam ne ala yoksa gene izmir yollari 😞
-
üsküdarda ucar av var.. orayı arayıp rica etsen.. eskiden tüp dolduruyorlardı şimdi makinemiz bozuk diyorlar
-
üsküdarda ucar av var.. orayı arayıp rica etsen.. eskiden tüp dolduruyorlardı şimdi makinemiz bozuk diyorlar
-
Namludan ustad, hatsanla gorustum degisim yaparken tupu doldurmayi unutmuslar, scubasiz dolduramazsiniz bize yollayin dediler. Burada bir scubasi olup doldurabilen bulursam ne ala yoksa gene izmir yollari 😞
Dolar aslında hocam ben tamamen boş 500cc 250bar hatsan nova doldurdum pompa ile 200 bara kadar
-
Demirtunccarcabuk ben beykoz dayım araban varsa gel 2 dak doldurayım . Bahçem var kimseyi de rahatsız etmeyiz.
-
Demirtunccarcabuk ben beykoz dayım araban varsa gel 2 dak doldurayım . Bahçem var kimseyi de rahatsız etmeyiz.
-
cok tesekkurler artik yollamis olduk ama tanismaya vesile oldu, insallah havalar bozmadan ziyarete gelirim ☺️
-
Ben bir kaç sefer kral ve thoreno tüfeklerimi hava tüpleri tamamen boşken pompa ile doldurdum kurma kolunu çekiyorsun sonra hızlı bir şekilde pompalıyorsun ilk başlarda biraz hava kaçıyor ama sonradan dolmaya başlıyor
İşin püf noktası valf kendini kapatan kadar pompaya ara vermiyorum birde kurma kolu mutlaka çekli olacak
-
Tüpü silahtan sökerek dolum yapmayı deneyin. Birde Hatsan valf iğnesinde boşluğu alma amaçlı bir oring var. Bu oring yağsız kaldığında valf iğnesi çok katı çalışıyor, basınç yokken kapanamayabiliyor. Bu iğneye sıvı gres yağ uygulayın eliniz ile biraz çalıştırın valfi rahat bir şekilde çalışsın.(Dikkat tüpünüzün boş olduğunu düşünerek söylüyorum bunları tabi ki de dolu tüpün valf iğnesi ile oynamayın) Sonra pompa ile hızlı bir başlangıç yapın büyük ihtimalle işe yarayacaktır. Ben böyle bir çözüm bulmuştum. Çünkü kendi tüplerimi hiç servise yollamadım. Tüm valf bakımları ve oring değişimlerini kendim yaptım. Yağınız mutlaka sıvı gres olsun ama. Uzun süre o ringi yağlı tutar valf de stabil çalışır. Sıfır bar dan dolumda yaparsınız.
-