Merhaba
Yazlık evimize bir şekilde fare girmiş..2 haftalığına gittik gece ses gelince anladık. çok bildik bir ilaç firmasının kan sulandırarak iç kanama geçirten yemlerini aldık ama zaten etkisi 1 haftada çıkıyormuş neticede süre kalmadığından evi kapadık geldik ..bir kaç kez fare ile gece ışık açınca karşılaşmıştım ve aklıma hep 2000 li yıllarda kullandığım daisy 747 tabancam geldi olsa vurur indirirdim dedim ama onu da o yıllarda elden çıkarmıştım.. Piyasada havalı tekli kurmalı bir tabanca aradım ama bulamadım. İnternetten baktım en iyisi weihrauch hw45 gibi Gittiğimde hazırlıklı olmak adına ne tavsiye edersiniz? tabanca mı tüfek mi çünkü Youtube havalı tüfek ile fare av videoları var adamlar 50 tanesini 1 dk da vuruyor bizde o kadar yok şükür...zaten ben gidinceye kadar kapalı evde belki açlıktan ölmüş olurlar zaten ama özellikle bu forumdan sormak istedim hepsiburada yurtdışı kaynaktan satılan gece görüş dürbünleri tüfek dürbününe entegre edilebilir mi? veya ATN gibi konuya özel ürün satan yerler olarak bilgisi olan var mıdır? Ben Ankaradayım