Üstadlar merhaba kolay gelsin bugün 125 metre çanak antenine atışlar gerçekleştirdim.
Çanak antenide siyaha boyadım nişan içinde merkezine beyaz sprey yuvarlak yaptım. Vuruş yaptığım yerin metal rengi açığa çıkıyor böylece nereden vurduğum kolaylıkla anlaşılıyor sonrasından üzerine tekrar bir sprey boya ile dokunuş yaparak yüzeyi temizlemiş oluyorum gayet pratik oldu
Ancak şöyle bir durum var 8x de atışları gerçekleştiriyorum isabet kaydediyorum dürbün ayarlamasını yapabilmek için tam olarak nereden vurduğumu görmem gerekiyor bunun için dürbünü max zoom a ayarlıyorum paralax ayarını düzeltiyorum ancak görüş beyazlaşıyor, flu laşıyor garip birşey oluyor görüntü net ama bir perde iniyor sanki görüşüme ve saçma izini göremiyorum bu neyden kaynaklı olabilir ?? Yoksa bu tarz uygulamalar için ayrıca tek göz dürbün mü almam gerekiyor ?
Dürbünüm 2010 model HAWKE ECLIPSE 30 6-24x50SF (Metric) malum eski ama üzerinde çiziği yok çok temiz kullandım
Bu hobiyi çok seviyorum
Saygılarımla
[Resim Engellendi: https://images.uttings.co.uk/images/products/hawke/eclipse-30-side_556B1778_large.jpg]