yeni çıkan bu full otomatik tüfek ile ilgili yorumlarınızı bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...fiyat çok yüksek ama oldukça keyif vericek gibi duruyor...kısa ve uzun mesafede atış videoları başarılı duruyor..çok az video var..o videolarıda zaten hatsanın çektirdiği yada favori hobidaşlarının çektiği ortada.daha objektif yorumlarınızı beklıyorum...tesekurler
Hatsan Blitz hakkında düşünce ve yorumlarınızı nelerdir ????
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Günümüz şartlarında solid ve pellet fiyatlarını göz önüne alırsak cevabı açıkça ortada gibi sanki.
-
Günümüz şartlarında solid ve pellet fiyatlarını göz önüne alırsak cevabı açıkça ortada gibi sanki.
forum da her çeşit kullanıcı var. huben k1 olan var. edgun leshly olan var. bazı kullanıcıların arabaları bu silahlar fiyatında. kimisi pellet fiyatını karşılayacak durumda.
bence Türkiye'de satıştaki tek tam otomatik silah olması sebebiyle tercih edilir. ama 4 şarjör az ve 6-9 litre tüp olmazsa olmaz.
bir de tam yarım otomatik tüfekler pelleti çok hızlı namluya sürdükleri için isabet azalıyor.
alparslan şen youtube kanalının vidyoları var. orada hatırladığım kadarıyla solidler için uygun değil diyordu. 6,35 için spot on ghost 32 grain uygun diyordu.
ayrıca forumdandı sanırım bir arkadaş vidyolarını çekip foruma linklerini atmıştı.
bullpub modelini bekliyorum ama hala satışa çıkmadı.
-
forum da her çeşit kullanıcı var. huben k1 olan var. edgun leshly olan var. bazı kullanıcıların arabaları bu silahlar fiyatında. kimisi pellet fiyatını karşılayacak durumda.
bence Türkiye'de satıştaki tek tam otomatik silah olması sebebiyle tercih edilir. ama 4 şarjör az ve 6-9 litre tüp olmazsa olmaz.
bir de tam yarım otomatik tüfekler pelleti çok hızlı namluya sürdükleri için isabet azalıyor.
alparslan şen youtube kanalının vidyoları var. orada hatırladığım kadarıyla solidler için uygun değil diyordu. 6,35 için spot on ghost 32 grain uygun diyordu.
ayrıca forumdandı sanırım bir arkadaş vidyolarını çekip foruma linklerini atmıştı.
bullpub modelini bekliyorum ama hala satışa çıkmadı.
sanırım içinden 5 sarjör çıkıyor..o parayı veren zaten 5 adet daha yedekde alır dıye dusunuyorum...ama namluya hızlı sürme konusunda katılmıyorum...zaten serı atışlarda nokta atısı amaçlamaz atıcı.zevk ıcın bır hedef belırleyıp onu sıkar.nokta atısın yada uzun mesafede ıse zaten normel konuma alıp tek tek daha stabıl atıs yapıyor sankı vıdeolarda
-
sanırım içinden 5 sarjör çıkıyor..o parayı veren zaten 5 adet daha yedekde alır dıye dusunuyorum...ama namluya hızlı sürme konusunda katılmıyorum...
Ben 4 hatırlıyorum. Beş de olabilir. Pelleti namluya incitmeden sessiz bir şekilde itenler var. Hatta şarjörlü modellerde tekli atış parçasını ayrıca gönderiyorlar. Bende kral ekinoks var pelleti iterken özellikle solidleri ne hale getirdiğini görmenizi isterdim.
-
Tam hava ve kurşun emcükleme canavarı
-
Havalı silahta tam otomatiklik benim için hiç çekici bir şey değil. Bir havalı tüfeğin birincil amacı bana göre isabet olmalıdır. Tam otomatiklik savaş silahında anlamlıdır. Havalıda tam otomatiklik bence fanteziden başka bir şey değil. Ha, ben fantezi de seviyorum diyen varsa ona bir şey demek bana düşmez.
-
İndekslemenin mükemmel olması gerekli yoksa, özellikle eğer isabet amaçlı kullanılıyorsa, verilen paraya değmez diye düşünüyorum.
-
Havalı silahta tam otomatiklik benim için hiç çekici bir şey değil. Bir havalı tüfeğin birincil amacı bana göre isabet olmalıdır. Tam otomatiklik savaş silahında anlamlıdır. Havalıda tam otomatiklik bence fanteziden başka bir şey değil. Ha, ben fantezi de seviyorum diyen varsa ona bir şey demek bana düşmez.
Katılıyorum. Tahribat da olmamalıdır. Tabi Türkiye için. Ama ben Fantezi seviyorum