Evet bu başlangıç pcpsi ise ileri pcp roketatar falan mı?
Rus sitelerinde atış hızlarını gördüm çok çok çok stabil aa s410 dan bile daha stabil.
Mekanizma ise avcum kadar
Gerçekten çok başarılı bir tasarım hele tetik sistemi
FX T12 Yeni Silahım Tek Kelimeyle Harika
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben W&S special edition almayı düşünüyordum öylebi anlattın ki vazgeç mek üzereyim fiyatı öğrenip ona göre karar vereceğimde konuyu biraz aydınlatırsan memnun olurum
Fatih kardeşim Google!dan Mustafa Serdar diye arat ! bu kişi getiriyor fx silahları -
Çayyolu +1
-
Vaybe çayyolu ekibi baya kalabalıkmış.
Süleyman abi aniden gelişti kusura bakma ya
-
cuma günü forumdan Volkanertekin ziyaterime geldi beraber fx t12 yi denemek için uygun bi yer bulup birkaç atış yaptık. sanırım zehiri volkan da aldı camda görünen delikler yaklaşık 7-8 m lik mesafeden yapıldı. düşündüğümdende güçlü çıktı bu alet
-
Oralar nereler acaba?
-
Burası bizim patronun çiftliği , Eskişehir yolunda arada sırada atış için gidiyorum
-
zehri aldık hemde nasıl aldık uyku uyutmuyo
-
serdar cuma günü başından geçenleri hiç anlatmıyosun! hani bulaşıkları yıkamak gibi sigara izmariti gibi
-
havanıda yapmasan şaşardım , evet arkadaşlar yaklaşık 40 m de sigara izmaritine yaptığımız tek atışlarda Volkan arkadaşımız beni bozguna uğrattı kendisini tebrik ediyorum
-
hava atmak değil be serdarım.herkez atıcıyla bakıcıyı bilsin dedim şaka bir atarafa serdar da şişe kapakları ve bilimum küçük hedefleri sıkılmadan çok rahat vurabiliyo. bu silahlar bizi bozacak küçük hedef aramaktan bitap düşeceğiz
-
ha unutmadan serdar 40 metreden karanlıkta kesme şekerleri çıplak gözle görecek kadar iyi. çıplak gözle gören dürbünle ne yapar siz düşünün
-
Volkan dikkatini çekerim çıplak gözle değil , gözlükle
-
Burası bizim patronun çiftliği , Eskişehir yolunda arada sırada atış için gidiyorum
Darısı başımıza
-
Volkan dikkatini çekerim çıplak gözle değil , gözlükle
çok iyi yaaaaaaaaa
-