Birkaç gün önce aldığım fakat uygun ayak olmadığı için bir türlü atış yapma fırsatı bulamadığım T12 mi , Raptorx Erdem abinin yardımları sayesinde dün gece saat 21:00 sıralarında ilk kez dürbünlü olarak deneme fırsatı buldum.
Silahı ilk elime aldığımda ne yalan söyleyeyim biraz hayal kırıklığına uğramıştım, kendi kendime bu ne ya oyuncak gibi bişeymiş bu dedim ama dürbünsüz olarak yaptığım bir kaç atışta sağdan soldan kalkan tozlar bana bunun oyuncak olmadığının sinyallerini vermişti.
neyse sadede gelelim, Erdem abi saolsun elindeki fazla ayaklardan birini benim ayaklar gelene kadar kullanmama müsade ettiği için dün akşam misafiri oldum ve ayakları saolsun bizzat kendisi tüfeğime taktı. Daha sonra kendi silahının moderatörünü de fazla gürültü yapmaması için benim silaha taktı.
Aman yarabbim benim oyuncak diye ilk başta burun kıvırdığım silah öyle bir hal aldıki, Erdem abiye çaktırmasamda silaha resmen aşık oldum böyle güzel bi şey olamaz
sıra silahı sıfırlamaya geldi Erdem abinin 10 m poligonunda 2cm sağa 3cm aşağı derken silahın sıfırlamasınıda Erdem abi saolsun bizzat yaptı. Silahla yaklaşık 3 şarjör pellet attık sıfırlama hariç , yaptığımız deneme grupmanları gerçekten çok güzel sıfırlama esnasında 3 pelletin tek delikten geçtiğine şahit oldum.
Silah gerçekten benim beklentilerimin çok çok üzerinde çıktı , özellikle bolta hasta oldum. çok kolay bi kurulumu var. bolt aralığı kısa ve kurulumu yumuşak olduğu için silah üzerinden kalkmadan rahatça kuruluyor, böylece hedefe bakışınızı bozmuyorsunuz. hele o ses yokmu ahhhh ah
silaha öyle bi namlu koymuşlarki Lother Walter in ne demek olduğunu şimdi daha iyi anladım, gerçekten çok temiz işlenmiş pırıl pırıl bir namlu, yiv setlerin çizdiği kavis insanın başını döndürüyor.
Silahı alırken aniden karar vermiştim ve silahla ilgili yazılanları fazla okumamıştım, iyikide okumamışım çünkü silah yazılanların çok çok üstünde , Böyle bir silaha sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum , pcp ye yeni başlayacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim , bu silahı sakın kaçırmayın....
Bu silaha sahip olmamı sağlayan Mustafa abi ve Yardımlarını esirgemeyen Erdem abiye sonsuz teşekkür ederim
Silahın birkaç fotosunu ekleyeyim