Pes ettim zaten hocam ne yaptıysam olmadı kactane dürbün cöp oldu🤦şimdi kral puncher Nis S sparis verdim inşallah beklentimi karşılar bu tüfek
Eski dürbünler duruyor mu hocam
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Pes ettim zaten hocam ne yaptıysam olmadı kactane dürbün cöp oldu🤦şimdi kral puncher Nis S sparis verdim inşallah beklentimi karşılar bu tüfek
Dürbünler duruyor hocam pcp gelsin onlarda da bir deneyeceğim tepme olmadığı için yine sapma yapacakmi diye sarsıntı olmadığı için bir umut benimki.ama benim kirmalida daha iki kutu mermi harcamadan sapmaya başladı ayar tutmuyor en fazla 5-6 atış ondan sonra mermi alakasız yerlere gidiyor
Dürbünler duruyor hocam pcp gelsin onlarda da bir deneyeceğim tepme olmadığı için yine sapma yapacakmi diye sarsıntı olmadığı için bir umut benimki.ama benim kirmalida daha iki kutu mermi harcamadan sapmaya başladı ayar tutmuyor en fazla 5-6 atış ondan sonra mermi alakasız yerlere gidiyor
Eğer yine problem olursa bana gönderir misin söküp bakmak istiyorum neyi bozuluyor arıza yapıyor darbe niye bozuyor bunları becerebilirsem toplamayı da uçuk bir şey ama 😂
Tam aradığım konu, bana ilham oldunuz sağolun.
Bu UNF diş normal 85'te yok değil mi? Sniper olmak zorunda mı?
Tam aradığım konu, bana ilham oldunuz sağolun.
Bu UNF diş normal 85'te yok değil mi? Sniper olmak zorunda mı?
Evet sniper modelinde var sadece
Hatsanın 2 tane moderatörü var bildiğim kadarıyla. Pellet arkasından gelen havayı dağıtmak için ''Air Stripper'' ve susturucu olarak kullanılan ''X-Silencer'' Acaba bunları M85 Sniper üzerinde kullansak nasıl sonuçlar alırdık. Özellikle Air Stripper'ı denemek isterdim çünkü lock-time'ı bire bir ayarlamak bir hayli zor, tahminimce namlu kısa olduğu için basıncın büyük miktarı pellet arkasından isabeti etkiliyordur, dolaysıyla air stripper bu havanın bir miktarını zararsız yönlere dağıtsa isabetini artıracağını düşünüyorum ama teorik tabi. Pratikte denemek lazım. Bir tane magic wood M85 Sniper yakalasam saniyesinde alıcam denk gelmiyor
Kardeşim yalının üzerinde dürbün durmaz dursada ayarı tutmaz dürbünlere yazık etme eğer imkanın varsa ucuz yollu pcp yaylıdan daha isabetli olur
o zaman yarışmalara yaylı ile katılan olmazdı o hesapla bakacak olsak 30 tane yaylı silahımvar hepsinde dürbün var ayrıca ben müsabakalara yaylı ile katılan biriyim müsabaka silahım hatsan dominatör carbine
Hatsanın 2 tane moderatörü var bildiğim kadarıyla. Pellet arkasından gelen havayı dağıtmak için ''Air Stripper'' ve susturucu olarak kullanılan ''X-Silencer'' Acaba bunları M85 Sniper üzerinde kullansak nasıl sonuçlar alırdık. Özellikle Air Stripper'ı denemek isterdim çünkü lock-time'ı bire bir ayarlamak bir hayli zor, tahminimce namlu kısa olduğu için basıncın büyük miktarı pellet arkasından isabeti etkiliyordur, dolaysıyla air stripper bu havanın bir miktarını zararsız yönlere dağıtsa isabetini artıracağını düşünüyorum ama teorik tabi. Pratikte denemek lazım. Bir tane magic wood M85 Sniper yakalasam saniyesinde alıcam denk gelmiyor
air striper tavsiye ederim ancak air striperın ayarlanması lazım genel kullanıcılar olduğu gibi takıyorlar bu sefer çok faydasını göremiyorlar . air striperı taktığınızda içindeki sarı veya kırmızı renkli parçanın namlu ucundan pellet boyu kadar uzakta olması lazım onuda üzerindeki setiskuru gevşetip mesafesini kullandığınız pelletin boyuna göre ayarlamanız gerekiyor. en doğru sonucu o zaman alırsınız
Hocam merhaba yazınızı büyük bir hevesle okudum Hatsan mod 85 ve 125 vorteks kullanıcısı olarak ve bu tepmelerden dolayı çok dürbün harcadim.size iki sorum olacak hocam 1.si moderatörü söktükten sonra çıkan diş 1/2 unf dişmi yani herhangi bir moderatör takabilirmiyiz.birde bunu kesmek için ney kullandınız ispiral,testere filanmi ısıtma yoluyla cikartamazmiyiz disliye zarar vermemek için.
2. Sorumda vorteksi 16 joule nasıl çekiyorsunuz üzerinde güç vidası falanmi var vorteksin.bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim hocam 🙏
kesme işinde ben dremel kullanıyorum altta çıkan diş 1/2 unf ancak biraz şansa kalmış yanı var bazı dişleri güzel açmışlar örneğin benim mod85 sniper 5.5 gayet güzel diş açılmıştı, 4.5 olanında ise dişler biraz kaba açılmıştı onu alıştırmak gerekti. 16j yayı 38-39 spirden kestiğinizde oluyor orjinali 44 spir. yani yayı takarken arkadan pres gerektirmeyecek şekilde elinizle takabilmelisiniz. Vortex içinde yapılacak pek birşey yok nedeni adamlar 125 bar hava basıyorlar ve maalesef daha düşük basınç ayarlaması yapmıyorlar oysaki 100 bar civarında basıncı olması lazım ama hatsanda onu yaptırmak deveye hendek atlatmak gibi birşey