Selam arkadaşlar. Buluşma var mı? Ben 09-11 arası atış yerimizde olurum. Nasıl olsa hastayım... üşütmek hasta olmak gibi bi derdim de olmaz
1 Aralık 2007 Ankara Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende gelirim
-
Ben gelemiyorum. Halen iyileşemedim. Kusura bakmayın bu hafta aranıza katılamıyacağım....Sizlere iyi eylenceler.
-
Bugün kyucel ile hasret giderdik, önce eski buluşma yerimize gidip, bizim için bırakılmış şişeleri (1-1.5 aydır nadasa bırakmıştık) harcıyarak ŞİT geleneğini yaşattık, sonra hw100ün havası bitince aşağıya Paintsign'a inip tüp dolarken çaylarımızı yudumlayarak, sohbet etme ve ısınma fırsatı bulduk. Daha sonra biraz daha atış yapıp evlerimizin yolunu tuttuk. Her zamanki gibi yine çok keyifliydi. 1 fotomuz var, günün anısını yaşatmak adına. Kyucel onu buraya koyar sanırım.
-
- Resmi Gönderi
Desene Gladiator olursa soğuktan donacaksınız.
-
Desene Gladiator olursa soğuktan donacaksınız.
bir çözüm buluruz, bi gelse
-
Güzel bir sabahtı; ben nasılsa hastayım dedim ama sanki hastalık biraz ilerledi nefes alamıyorum... Günün tek resmi, çünkü makinanın pili bitii Bu arada resimde acayip gülmüşüz.... Soğuktan yüz kaslarımız gerilmiş olsa gerek
[Resim Engellendi: http://img530.imageshack.us/img530/8277/dsc04492bp6.th.jpg]
-
Abi ben sabah 8 de kalktım camdan bir kafayı uzattım, aynen geri sıcak yatağıma döndüm. Vallahi bravo ikinizede
-
Ben erken kalkmama rağmen bir süredir beklettiğim işlerin peşine koştum....
Arabamın kışa girerken yapılacakları.... ek olarak kendi sitemin malzeme stoklarının düzeni.... ostimde gidilmesi gereken yerler derken akşam ancak 19 gibi işlerim bitti..oysaki sabah 7:30 evden çıkmıştım....
Foto makinasının pilinin bitme olayı bir ara benimde başıma gelmişt konusu olmuştu hatta team içinde pilleri unutmaaa Mustafa diye okuyunca satırları o geldi aklıma....
Genede bravo arkadaşlar... bu hafta yoklamada eksik çıktık ama bundan sonra yoklamada '' burdaaa'' deriz...
-
Abicim Ankara team hakketten tehlikeli
Adamlar bir demiyor iki demiyor genede buluşuyor
sizden korkulur valla -
Abicim Ankara team hakketten tehlikeli
Adamlar bir demiyor iki demiyor genede buluşuyor
sizden korkulur vallaiç Anadolu'da şişeler arasında bir deyiş vardır:
su uyur Ş.İ.T. uyumaz diye
.
-
iç Anadolu'da şişeler arasında bir deyiş vardır:
su uyur Ş.İ.T. uyumaz diye
Valla bilmem ama ağır tahrik var... Fatih sonunda bir sabahın körü şişeleri de toplayıp Ankara'ya yollanacağız gibi geliyor ikimiz. (Hani "ikimiz" kelimesine fazla takılmayın: arzu eden 3 kişiyi daha yanımıza alırız). Akşama da döneriz..
-
Hele şu gencosman kardeşimden aldıgım 350'im gelsin, ben de Ankara takımına acemi er olarak katılacağımdır
-
Türkiye nin her yerine giderim abi problem yok
Yeterki Tüplerimiz dolu olsun -
exador şöyle yazını düzelt kardeşim
hanımıma sorarım gidebilirsin dedikten sonra türkiyenin her yerine giderim problem yok de -
hanımıma sorarım gidebilirsin dedikten sonra türkiyenin her yerine giderim problem yok deAbi süpersiniz ya.
-
hanımıma sorarım gidebilirsin dedikten sonra türkiyenin her yerine giderim problem yok dehüüoop hafta sonu buluşmalarına gelemeyen arkadaşlar laf atmasın
hem sallanmaya gelme, hemde laf at ! olmuyoor olmuyoorAyrıca ( abicim neden teşhir ediyorsunuz ayıptır )
Bu konuyla alakalı bir fıkra anlatmıştım Polat Abi ye bir ara hatırlatın size de anlatim dur hatta üşenmeyip yziimOrmanlar kralı aslanın canı bir gün içki içip efkar dağıtmak ister ancak tek başına pek zevkli olmamaktadır. Tabi kral olduğu içinde ; karizması gereği pekte kimseyle takılamaz. Arar duru ormanda şanına layık birini.
Bir bakar Maymun
--- Yok canım der olmaz bu
Bir bakar Çakal
--- Yok ya buda olmaz der
İlerde bir bakar; dev gibi, kaslı maslı bir boğa, oldukça Haşmetli
--- Aha bu olur der kendi kendine ve davet eder boğayı . Tabi boğa şaşırır ve sevinir bu davete. Çünkü koskoca Ormanlar Kralı aslanla içki içecek sohpet edecek karizmasına karizma katacaktır.Giderler şöyle güzel manzaralı bir yere kurarlar sofrayı . Rakıyı ufak ufak yudumlarken başlar sohbet.Sürer gider bu arada zamanda su gibi akmakta hava kararmaktadır.
İçkinin etkisiyle baştaki tedirginliğini atmış olan boğa fark eder Aslanın ikide birde havaya bakıp kararıp kararmadığını kontrol ettiğini ve için için güler --- Yahu der koskoca ormanlar kralına bak yengeden tırsıyor havaya bakıyor eve geç kalmamak için ... Tabi içkinin verdiği cesaretle bunu dile getirir cve söyler
--- Hayırıdr kralım ne iş ? Hava ya dikkatli baktığına göre yengeden mi tırsıyon yoksa der ve patlatır kahkahayı.
Aslan uyuz olur dik dik bakar boğaya ve cevap verir.--- Lan Öküz ! her halde bakıcam. beni evde senin gibi inek beklemiyor ki