Hatsan Mod 25 SuperTact almayı düşünüyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
5.5 nasıl bilmiyorum fakat 4.5 vortex olanını kullanıyorum 7.7 grain match pellet kullanıyorum memnunum kullanması çok zevkli
-
bende hem 5.5 hem 4.5 var zevkli alet ama üzerinde dürbün tutmakta zorlanabilirsin. 15-20m içinde 5.5 pest kontrol yapar tabi pest derken Neyi kastettiğini tam anlamadım. bizim yaylada el kadar örümcekler çıkıyor öyle bişeymi , fare cardın gibi mi yada kertenkele ufak yılan türü birşeylermi bilemediğim için 5.5 iyidir amaç hedef atıcılığı ise 4.5 iyidir isabetli zevkli bir tüfancadır.
-
bende hem 5.5 hem 4.5 var zevkli alet ama üzerinde dürbün tutmakta zorlanabilirsin. 15-20m içinde 5.5 pest kontrol yapar tabi pest derken Neyi kastettiğini tam anlamadım. bizim yaylada el kadar örümcekler çıkıyor öyle bişeymi , fare cardın gibi mi yada kertenkele ufak yılan türü birşeylermi bilemediğim için 5.5 iyidir amaç hedef atıcılığı ise 4.5 iyidir isabetli zevkli bir tüfancadır.
Abi sendekiler yaylı mı vortex mi
-
yaylı vortex iyide zamanla hava kaçırıyor. sinir ediyor beni benim supertact lar yaylı
-
yaylı vortex iyide zamanla hava kaçırıyor. sinir ediyor beni benim supertact lar yaylı
Benimki vortex abi ölçümlerime göre 6.17 FPE - 8.37 Joule çıkıyor sence bu değer iyi midir bu tabanca için ?
-
bendeki
5.5 16 gr pelleti 470-480 11 joule
4.5 8.44 gr pelleti 670-680 12 joule ile atıyor.
normalde 10-12 joule arası güç vermesi gerekir bu tüfancaların
-
bendeki
5.5 16 gr pelleti 470-480 11 joule
4.5 8.44 gr pelleti 670-680 12 joule ile atıyor.
normalde 10-12 joule arası güç vermesi gerekir bu tüfancaların
O zaman benim piston hava kaçırmaya başlamış diyebiliriz abi
-
O zaman benim piston hava kaçırmaya başlamış diyebiliriz abi
kontrulü basit namluyla öpüşeceksin . çıplak namlunun ucundan ağzınla vakum yap eğer namlu dudağına yapışıyor yada kavrıyorsa contayla bir sorun yoktur. neden yay veya vortexdedir. ancak vakum yapmana rağmen namlu dudağına yapışmıyorsa ya namlu o ringi ya da piston keçesi sıkıntılıdır. zaten başka kaçıracak yeri yok
-
kontrulü basit namluyla öpüşeceksin . çıplak namlunun ucundan ağzınla vakum yap eğer namlu dudağına yapışıyor yada kavrıyorsa contayla bir sorun yoktur. neden yay veya vortexdedir. ancak vakum yapmana rağmen namlu dudağına yapışmıyorsa ya namlu o ringi ya da piston keçesi sıkıntılıdır. zaten başka kaçıracak yeri yok
Harika yöntem abi deneyeceğim
-
Abi denedim vakumlamada sıkıntı yok yapışıyor dudağıma
-
süper o zaman vortexin havası biraz azalmış
-
süper o zaman vortexin havası biraz azalmış
Biraz daha azalsın servise yollarım abi teşekkür ederim
-
vortexlerde bu oluyor bendeki bütün vortex piston lularda bu sorunu yaşadım
-
vortexlerde bu oluyor bendeki bütün vortex piston lularda bu sorunu yaşadım
Bende striker edge vortex vardı abi tamamen boşalmıştı pistonu, pelleti namludan zor çıkaryordu
-