Bende striker edge vortex vardı abi tamamen boşalmıştı pistonu, pelleti namludan zor çıkaryordu
aman namlu tıkanırsa sıkıntılı olur ben tüfeklerimden burinin namlusunu o yüzden kesmek zorunda kaldım açılmadı bir türlü
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende striker edge vortex vardı abi tamamen boşalmıştı pistonu, pelleti namludan zor çıkaryordu
aman namlu tıkanırsa sıkıntılı olur ben tüfeklerimden burinin namlusunu o yüzden kesmek zorunda kaldım açılmadı bir türlü
Yok abi direk fark ettim zaten 13 grain match pelleti zor attı namludan, sesi falan değişik geldi servise yolladım hemen, servis piston değiştirdi bakımını yaptı sıfır gibi gönderdi bana
vortexler sıkıntı sanırsam öneriniz yaylımıdır mod 25 için
4.5mm yaylı en güzeli
4.5 te çok uçuyor diyorlar ben köyde fare vurucam istanbuldada yeğenleri oyalamak için düşünüyom onlarla vakit geçirmeye 5.5 düşünüyorum
Bu tarz tüfancalarda 4.5 daha ideal bir kalibre ama 4.5 pellet şeçeneği az işte sevdiği pelleti bulamazsan sıkıntı bu sefer
genelde 5.5 piyasada çok fazla gerçi kararı verebilsem pelletleri kendimde dökebilirim çalıştığım fabrikada kalıp yaparız iyi kötü sonrası deneye yanıla en randımanlı pelleti belirleyip o şekilde dökümyaparız.
Şahsi düşüncem, 4.5mm için vortex 5.5mm için yaylı olurdu benim tercihim.
genelde 5.5 piyasada çok fazla gerçi kararı verebilsem pelletleri kendimde dökebilirim çalıştığım fabrikada kalıp yaparız iyi kötü sonrası deneye yanıla en randımanlı pelleti belirleyip o şekilde dökümyaparız.
5.5 piyasada çok fazla var dediğiniz gibi hocam, fakat bu tüfancaya 18,13 pellet bile ağır gelebilir yani 10-16 grain gibi kısıtlı bir ağırlık aralığında kalacaksınız bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var
Benim kullandığım 4.5mm vortex supertact denediğim pelletler arasında Spoton Pointed haricinde sevmediği pellet olmadı bu zamana kadar, sivri uçlu Spoton Hunter pelleti bile sevdi ilginç bir şekilde.
9,72 grain üstü hiç denemedim.
5.5 te neden yaylı peki
5.5 te neden yaylı peki
Yay, pistona göre daha çok güç üretiyor çünkü hocam, 5.5 için daha fazla güce ihtiyacınız olacağı için 5.5mm'in yaylı olması daha mantıklı bence.
0543 929 59 15 whatsaptan konuşalım istersen sormak istediğim birçok şey var
0543 929 59 15 whatsaptan konuşalım istersen sormak istediğim birçok şey var
Yarın yazayım hocam