Silahın hali perişan durumdaydı, gövde de delikler, dürbün rayı kopuk, her yanı pas içinde boya kalmamış, webley eclipse den devşirme pellet yükleme portu kırık, namlu ucundan 8 cm dolu tıkalı, yay kırık tetikte de parçalar eksikti.
Yani bitik durumdaydı.
Tamire önce deliklerden başladım. çelik epoksi ile tüm delikleri kapatıp 22mm dürbün rayı ekledim.
daha sonra yay ve tetik operasyonu çektim silahın namlu tıkalı ve açılmayacak gibi olunca, ısıtmama rağmen tıkalı yerler açılmadı.
namluyu sünnetleyip 30 cm e düşürdüm 45 derecelik crownunu açtım.
Silahın 4.5mm olmasıda bunu ft sitiline uygun haline getirmek için daha uygun kısa bir yay seçtim.
ve yayı her zaman yaptığım gibi tamir bantıyla sardım.
bu yayın sesini kesiyor sıkıntılı twenk sesi ve kurarken çıkan sesler ortadan kalkıyor. bantlamadan önce yay temizlenir ve çok sıkı bir şekilde bant sarılır. monte ederkende üzeri hafifçe greslenir . Tetiğide topladıktan sonra
İyi bir tesviye işine girdim ve sonra gövdeyi siyah renge boyadım.
kundakta camo yıpranmıştı akrilik boya ve fırça ile kalkmış olan yerleri tamamladım.
sonuçta yukardaki gibi bir ufaklık haline geldi 8-32x60 bushnell ile yukarıdaki grupmanı yaptı. daha hafif bir dürbün takacağım çokta zorlamamak lazım yaşlı kurdu. Grupman 25m grupmanı ft sitili oturarak 8 atış