Kral np 01 grupman problemi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
matkapla crown açsam ondan iyi olur.
-
Şu anda en büyük keyifle atış yapabildiğim ( evin bodrumunda 20 m.) ve 32 cm namlu ile kullandığım, Ercan ustanın bağlı mikro regülatörü ile mükemmel sonuçlar aldığım NP01 de bu şikayeti duymak şaşırtıcı. Ancak namlu crown'u sıkıntılı, orası kesin. Eğer namluyu 32 cm ile değiştirme şansınız olursa öncelikle daha kısa mesafelerde deneyin. JSB express bulabilirseniz iyi sonuç alırsınız. Bence işe namludan başlayın. Kolay gelsin.
-
- Resmi Gönderi
namlu kesinlikle hatalı. grupman problemleri sırasıyla şunlardan oluşur
Hatalı namlukötü solid-pellet
pellet itici
uygun hızı bulamama
şarjör indeksleme
namlu ağzı oring yırtılması
namlu ağzı çapakları
bunları tek tek kontrol edebilirsinir
-
Şu anda en büyük keyifle atış yapabildiğim ( evin bodrumunda 20 m.) ve 32 cm namlu ile kullandığım, Ercan ustanın bağlı mikro regülatörü ile mükemmel sonuçlar aldığım NP01 de bu şikayeti duymak şaşırtıcı. Ancak namlu crown'u sıkıntılı, orası kesin. Eğer namluyu 32 cm ile değiştirme şansınız olursa öncelikle daha kısa mesafelerde deneyin. JSB express bulabilirseniz iyi sonuç alırsınız. Bence işe namludan başlayın. Kolay gelsin.
Hocam acaba servise gonderip 32 cm namlu talep etsem degistirirlermi, jsb express deneyecegim
-
namlu kesinlikle hatalı. grupman problemleri sırasıyla şunlardan oluşur
Hatalı namlukötü solid-pellet
pellet itici
uygun hızı bulamama
şarjör indeksleme
namlu ağzı oring yırtılması
namlu ağzı çapakları
bunları tek tek kontrol edebilirsinir
Hocam fabrikaya gönderme karari aldim, muhtemelen sizin saydiginiz bikac nedenden dolayi grupmani kötü, umarim namlusuni degistirirler
-
- Resmi Gönderi
Hocam fabrikaya gönderme karari aldim, muhtemelen sizin saydiginiz bikac nedenden dolayi grupmani kötü, umarim namlusuni degistirirler
bu namluda taçlandırma (crown) çok kötü yapılmış. sorunun namluda oldğuna eminim içine not olarak yazın düzeltirler. kafanıza takacak bir sorun değil. Kral böyle konulara dikkat eder ve gerekeni yapar.
-
bu namluda taçlandırma (crown) çok kötü yapılmış. sorunun namluda oldğuna eminim içine not olarak yazın düzeltirler. kafanıza takacak bir sorun değil. Kral böyle konulara dikkat eder ve gerekeni yapar.
Bugun gün icinde kral teknik servisi aradim, gönderin gerekeni yapariz gerekirse namluyu degistiririz dediler, sonucu buradan bildirecegim
-
Micro regülatör hakkında bilgi almak isterim mümkünse sanırım kral için tüp içine takılıyor kaç cc yer öldürüyor
-
- Resmi Gönderi
Micro regülatör hakkında bilgi almak isterim mümkünse sanırım kral için tüp içine takılıyor kaç cc yer öldürüyor
micro regülatörlerin calısma mantıgı biraz farklı.
scuba tüpe bağlanıyor ve oradan ayar yapılıyor ve haliyle tüfeğinizle sürekli tüpe bağlı atış yapmak zorundasınız -
Bu namlunun crown'u böyle ise pellet yatağınıda kontrol etmekte fayda var hocam çapaklı olabilir, namluya pelleti sürün, ateşlemeden namluyu sökün ve içindeki pelleti çıkarıp yiv izlerini kontrol edin, işlemi solid ile yaparsanız daha iyi olur.
-
Bu namlunun crown'u böyle ise pellet yatağınıda kontrol etmekte fayda var hocam çapaklı olabilir, namluya pelleti sürün, ateşlemeden namluyu sökün ve içindeki pelleti çıkarıp yiv izlerini kontrol edin, işlemi solid ile yaparsanız daha iyi olur.
Örn:
Bu işlem yapmadan önce solidin namludan çıkmadan önce geldiği hal
Buda çapakları temizledikten sonraki hali
-
Cemal bey yanıtı vermiş, ben geç gördüm kusura bakmayın . Doğrudan tüpe bağlıyor, dolum hortumunu da regulatorden çıkış alıyorsunuz. Bağlı regülatör denmesi bu yüzden,sürekli aynı basınçta atış yapabilmek, özellikle küçük hacimli tüpü olan silahlarda silahın tüpünü power plenum gibi kullanmanızı sağlıyor, atışlar arasında çok az bir bekleme süresi bırakılırsa sonuç daha iyi oluyor.
-
Değerli bilgilendirmeniz icin tesekkur ederim bugun fabrikaya gonderdim insallah hallolacak
-
Urunu fabrikaya gönderdim, sonuçları buradan paylaşacagım
-
Bu nasıl namlu ucu kesimi crownu bırak düzgün bir kesim bile olmamış bu namlu ile grupman çok zor sağa sola atar çiçek resmi çizer. Bence gönderin servisine yada elde baştan crown açmak lazım buna namlu ucu çok bozuk
-
Mümkünse farkını verip 32 cm namlu isteyin,bana dua edersiniz.
-
Mümkünse farkını verip 32 cm namlu isteyin,bana dua edersiniz.
Bugun 32 cm namlu icin aradim fakat orjinalin disina cikamayacaklarini söylediler, neden boyle bisey yaptilar anlayamadim hocam
-
Bu nasıl namlu ucu kesimi crownu bırak düzgün bir kesim bile olmamış bu namlu ile grupman çok zor sağa sola atar çiçek resmi çizer. Bence gönderin servisine yada elde baştan crown açmak lazım buna namlu ucu çok bozuk
Dün itibariyle fabrikaya gönderdim, umarım hallederler, urun geldiginde net 50 m grupmani yapip sonucu buradan paylasacagim ustadım
-
Bugun 32 cm namlu icin aradim fakat orjinalin disina cikamayacaklarini söylediler, neden boyle bisey yaptilar anlayamadim hocam
Şaşırdım doğrusu müşteri memnuniyeti açısından (kendim fabrikayı ziyaret ettiğimde bizzat tanık oldum) kesinlikle çok iyidirler. Airguntürk ekibinin selamını söylemeyi unutmadınız umarım.
-