Arkadaşlar Torpedo 155 tüfek alıcam.Lakin şunu belirteyim.Daha önce weihrauch hw 80 tüfeğe sahiptim malesef o dönem satmak zorunda kaldım şu anda bu tarz pahalı tüfek pekte düşünmüyorum.Aradığım güç ve sabit namlu güzel bir isabetli tüfek ve aynı zamanda hafifte bir tüfek arayışındayım.
Soru 1
Torpedo 155 ve 155 vortex arasında uzun ömür kullanım isabetlilik titreşim olarak çok ciddi fark var mıdır.Ben bi türlü gas ram pistonlara cesaret edemedim hiç bir markanın.
(Her ne kadar 4800gr olsada gücü ve fiyatı kaliteli olma ihtimalinden dolayı torpedoyu tercih edebilirim.)
Soru 2
Gamo markasının alttan kurmalı hangi tüfeğini tavsiye edebilirsiniz parça ve dayanıklılık uzun ömür açısından torpedo 155ten daha iyi bir modeli var mıdır?(Sabit namlu olucak)
Bir ihtimal namludan kırma olarak Gamo gmagnum veya whisperda aklımda olsada zamanla sürekli namlunun kullanımı sonucu eğilme ve benzeri arıza yorumlarından dolayı kararsız kaldım.
Soru 3
Stoeger rx20 ve rx40 tüfekler nasıldır alınır mı stabilite ergonomi ve ağırlık konusunda iyi gibi duran tüfekler sanki ama yedek parça arıza dayanıklılık olarak ne kadar başarılı bilmiyorum.