Bir arkadaşımın neredeyse bedelsiz elde ettiği tüfeğin restorasyonunu tamamlamış bulunmaktayım, tüfek ilk elime geçtiğinde beş atışın üçünde pellet sıkıştırıyordu piston contası ve yayı ölü durumdaydı, namlu oringi dümdüz olmuştu ve kasa sprey boya ile siyaha boyanıp ceviz rengi yok edilmiş haldeydi.
Piston contasını Polietilen malzemeden baştan yaptım.
Hatsan 1000'lik yayı 5 bakla keserek yay değişimi yapıldı.
Namlu oring değişti.
Ahşap üzerindeki sprey boyayı zımpara ile kaldırarak ceviz rengi boyalı vernik uygulaması yapıldı.
Tüfek şuan 4.5mm 9,72 Grain pelleti 680-700 Fps ile atıyor stabilitesi gayet güzel durumda
20 Yıllık Hatsan Mod 55 Restorasyonu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline emeğine sağlık. Hayata tekrar tutunmuş sayende.
-
Eline emeğine sağlık. Hayata tekrar tutunmuş sayende.
Eski tüfeklerin atıl yatmasına dayanamıyorum abi
-
selam elinize sağlık.
-
selam elinize sağlık.
Selamlar, teşekkür ederim 😊
-
Çok iyi be 1 tanede bende var 93 model. Atıl durumda.
-
Çok iyi be 1 tanede bende var 93 model. Atıl durumda.
Vallahi söküp takmadığım yaylı tüfeklerim hiç keyif vermiyor kullanırken, arada iş çıkaracak, emek verip diriltince daha bi değerli oluyorlar.
Keşke benim de olsa, sizin için bir fırsat bence hocam, elinizden geliyorsa sökün takın tamir edin, inanın atışlarda verdiği keyif paha biçilemez 👍
-
Bir arkadaşımın neredeyse bedelsiz elde ettiği tüfeğin restorasyonunu tamamlamış bulunmaktayım, tüfek ilk elime geçtiğinde beş atışın üçünde pellet sıkıştırıyordu piston contası ve yayı ölü durumdaydı, namlu oringi dümdüz olmuştu ve kasa sprey boya ile siyaha boyanıp ceviz rengi yok edilmiş haldeydi.
Piston contasını Polietilen malzemeden baştan yaptım.
Hatsan 1000'lik yayı 5 bakla keserek yay değişimi yapıldı.
Namlu oring değişti.
Ahşap üzerindeki sprey boyayı zımpara ile kaldırarak ceviz rengi boyalı vernik uygulaması yapıldı.
Tüfek şuan 4.5mm 9,72 Grain pelleti 680-700 Fps ile atıyor stabilitesi gayet güzel durumda
Ahşap kısım için ballistol marka şaftöl öneririm, s.poze restore ederken dipçiğine kullanmıştım, hem vernik gibi rengi, deseni gölgelemez aksine damarları ortaya çıkarır görsellik katar..
Eline sağlık süper çalışma dostum 🙋♂️👏
Beni tanırsın, kral 6,35 almıştım senden güz aylarında... Selamlar dostum 🙋♂️
-
Ahşap kısım için ballistol marka şaftöl öneririm, s.poze restore ederken dipçiğine kullanmıştım, hem vernik gibi rengi, deseni gölgelemez aksine damarları ortaya çıkarır görsellik katar..
Eline sağlık süper çalışma dostum 🙋♂️👏
Beni tanırsın, kral 6,35 almıştım senden güz aylarında... Selamlar dostum 🙋♂️
Öneri için sağol hocam edinebilirsem denerim ürünü, tüfeğim nasıl, ne durumda iyi mi 😄