Selam arkadaslar.
Hilalav'da sadece M/II modeller mevcut, bunlar da Weihrauch markasinin dunyaca unlu Rekord tetik sistemdeki onceki modeller.
Turkiyede Weihrauch'un S modellerine nerden bulabiliriz?
Mesela
Weihrauch HW30S, HW50S, 97K.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Selam arkadaslar.
Hilalav'da sadece M/II modeller mevcut, bunlar da Weihrauch markasinin dunyaca unlu Rekord tetik sistemdeki onceki modeller.
Mesela
takipteyim
Artık ithal edilmiyor diye biliyorum. Distribütörü Meydan Av. Firma ile iletişime geçtiniz mi?
Artık ithal edilmiyor diye biliyorum. Distribütörü Meydan Av. Firma ile iletişime geçtiniz mi?
gectim hocam, artik gelmiyormus, ve ozel siparis de olmuyormus, ancak 20-30 tane alirsan ancak.
ustellik neden M/ii almislarki anlamiyorum, S modelin tetikleri 10 kat daha iyi
Muhtemelen farkında değillerdir. Getirilir ama fiyat çok yükselir.
gectim hocam, artik gelmiyormus, ve ozel siparis de olmuyormus, ancak 20-30 tane alirsan ancak.
ustellik neden M/ii almislarki anlamiyorum, S modelin tetikleri 10 kat daha iyi
bu dönemde hiçbir yabancı firma ürün getirmiyor gamo dahil durum o kadar vahim ordan burdab gelenlerde astronomik fiyatlılar maalesef
3 tane weihrauch hw30s getirtmek için meydan av ile çok görüştüm getirtemedim.
6-7 ay sonra duruma göre yurtdışından malzeme çekebiliriz belki o zaman dediler.
Ellerindeki 30 ve 50 harici çoğu tüfekler yeni üretim modeller.
Düşündüğünüz ürünün fotoğrafını isteyebilirsiniz. Ben istediğim tüfeklerin fotoğraflarını istedim seri no’larını sorgulattım. Sağolsunlar yardımcı oldular öyle seçtim. ve bir tane weihrauch Hw77k satın aldım.
Bu haftada weihrauch ürünlerine yeni bir zam geldi bilginize.
Bizde yıllardır meydan av la görüştük getirmediler talep topladık getirelim dediklerinde ise bize verdiği fiyatlar yurtdışı fiyatının 2 katından fazla olunca bizde vazgeçtik ithal tüfekler hayal gibi duruyor artık 77 güzel seçim bende uzun süre 97/77 kullandım iyi bir kitle güzel işler yaparsınız
3 tane weihrauch hw30s getirtmek için meydan av ile çok görüştüm getirtemedim.
6-7 ay sonra duruma göre yurtdışından malzeme çekebiliriz belki o zaman dediler.
Ellerindeki 30 ve 50 harici çoğu tüfekler yeni üretim modeller.
Düşündüğünüz ürünün fotoğrafını isteyebilirsiniz. Ben istediğim tüfeklerin fotoğraflarını istedim seri no’larını sorgulattım. Sağolsunlar yardımcı oldular öyle seçtim. ve bir tane weihrauch Hw77k satın aldım.
Bu haftada weihrauch ürünlerine yeni bir zam geldi bilginize.
HW30S istiyorum bende ama getiremezler, ha getirirler fakat 15.000 falan olur fiyati herhalde. hilalavda 6.400e satiliyor eski modeli.
En iyisi, bir minibus soforuyle bir tane ikinci el HW30s alip, turkiyeyi getirmek, yoksa imkansiz gibi.
2003 de babam yurtdisinda arabayla Diana Mod25 getirmisti, hala elimde.
Garip bir dönem yaşıyoruz bırakın weichrauch u dianayı 4.5mm hatsan bile bulamıyoruz. Yok piyasada. Sipariş verelim dedik 90 iş günü sonra belki dendi
Kıran girdi resmen
Garip bir dönem yaşıyoruz bırakın weichrauch u dianayı 4.5mm hatsan bile bulamıyoruz. Yok piyasada. Sipariş verelim dedik 90 iş günü sonra belki dendi
bende 1 hafta önce sipariş veridm bt65 60 gün önsipariş şartyla
yurt dışına çalışıyorlardır.
Selam arkadaslar.
Mesela
Bilmiyorum 2. El mi arıyorsunuz ama buna denk geldim ilanlarda: