7 yada 8mm
HATSAN AT44 GENEL YORUM.
-
MASTER -
21 Ağustos 2008 12:35 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
At kullanıcısı değilim ama 6,55mm Kadir.
-
sağol mustafa abi teşekkür ederim zahmet verdiğim için
-
At kullanıcısı değilim ama 6,55mm Kadir.
Mustafa Bey Cüneyt Arkın bile at kullanmasını bilirken siz biraz cahil kalmışsınız gibi geldi bana.
-
tabi ne demiş atalar at binenin Fx kuşananın ( zamanındaki en iyi kılıç markası fx imiş ondan heralde)
-
ıznınızle ben yıne bı soru sorucam. benım at44 10lu 30 atısta 200 bardan 150 bara dusuyo. bana cok geldı sızce nasıl. kullananlar cevaplarsa sevınırım.
-
- Resmi Gönderi
ıznınızle ben yıne bı soru sorucam. benım at44 10lu 30 atısta 200 bardan 150 bara dusuyo. bana cok geldı sızce nasıl. kullananlar cevaplarsa sevınırım.
Şimdi biz bu soruya cevap veremeyecekmiyiz -
Şimdi biz bu soruya cevap veremeyecekmiyizben pcp kullananlar demek ıstedım efendım olurmu oyle sey. yoksa ben ozellıkle sızın cevaplamanızı ısterım.
-
- Resmi Gönderi
30 atışda 200 bar dan 150 bar a düşmesi silahın tüp hacmine göre normal.
-
oh sagolun mustafa bey ıcım rahatladı sımdı. pekı 150nın altına duserse mesela 130bar ozaman sorunmu var demektır
-
ben 70 bara kadar indiriyorum daha fazla basıncı düşürmek riskli
-
Volkan hocam, en iyisi 100 bara kadar kullanıp sonra kollara kuvvet hadi bakalım pompa başına demek.100 bar zaten ortalama 40 atış olsa gerek.
-
Volkan hocam, en iyisi 100 bara kadar kullanıp sonra kollara kuvvet hadi bakalım pompa başına demek.100 bar zaten ortalama 40 atış olsa gerek.
evet ekrem 4 jarjor yanı 40 atıs 110 bara dusuyo bende buyuzden merak ettım normalmı dıye daha once kullanmadıgımız ıcın
-
[Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/081125/ij4q7e5n.jpg]
12 metreden at 44-10 5.5 mm, crosman pointed ile yapılmıştır.
rüzgarlı bir havada 3 atış yapıldı -
elıne saglık. senın tufek en ıyı sonucu hangı sacmada verıyo soylermısın. benım at44 hatsan sacmayla resmen sacmalıyo. sımdı sırada bu tufegın sevdıgı sacmayı bulmak var. kullananlar ve ıyı sonuc alanlar yazarsa sevınırım.
-
crosman pointedleri sevdi galiba airarms pelletler de güzel ama pahalı
-
at 44 un kac f/p guc urettıgını bılen varmı
-
Tüfek crosman grubu palletleri seviyor özellikle premier hollow point
-
Crossman grubu sevdi ise birde Gamo pro magnum deneyin.
-
at 44 un kac f/p guc urettıgını bılen varmı
30 ile 40 joule luk enerji üretiyor
yani 20 ile 30 fp lik enerji -