Boş keseden sallamayalım.900 YTL'yi boşa atmayalım nasıl bir söz?Tüfek gayet performanslı.Alırken kimse bir AA S410 performansı beklemedi zaten.
Çok merak ediyorum.Belli bir deneyimin oldu mu bu tüfekle?Ya da genel olarak belli bir tecrüben var mı?Ben aldığım tüfeği övmek için bile gerekli bilgi ve deneyime sahip değilken sen nasıl oluyor da tüfeği yeriyorsun?Yoksa başkalarının laflarından yola çıkarak mı iş yapıyorsun?Yanlış şeyler bunlar.
Tüfek isabet, tahribat olarak başarılıdır.Fiyat / performans açısından bakıldığında ise şuan zirvededir.Bakın fiyat / performans diyorum.Şimdi AA'cılar veya FX sahipleri üstüme yürümesin.Tüfek verilen parayı hak etmektedir.
Düzeltme : Mod 125'i baz alıp bir pcpyi eleştirmek ne kadar doğru.Hani cidden bir AT44 ile atarsın.Sonra gelip WX10 denersin ve cidden beğenemzsin.Ben tama derim.Ama elinizde veri var mı?Ya da konu ile ilgili deneyim?Pes doğrusu.
+1
arkadaşlar elinizdeki yaylı bir tüfekle pcp yi kıyas edip çamur atmayalım lütfen ben pcp nin yapabileceği gurubu baz alarak konuya katıldım bu at44 ün mod125 ten daha kötü grup yapıyo anlamına gelmez.yazımdanda anlaşılacağı gibi tüfekte bir sorun olduğu değil dürbünün paralax ından yada kullanılan palleten kaynaklanabileceği şüphelerimden dolayı yazdım.