bugun sabah saatlerinde gidip tüfeğimi aldım. tüfek çok güzel gözüküyodu yağını sildim ilk tüfek heyecanı tabi bir atış yaptım o kadar tepmedi açıkçası yanında gelen bipod stoper vede dürbünü kontrol ettim.silahın üstüne baktığımda çok şaşırdım ROSSİ yazıyo ana dedim mesut abininkinde bide namlunun içindeki yivli bölüm içeri girip çıkıyo(sabit değil gibime geldi ama çok iyi inceleyemedim) cumartesiye kadar elime alamıyıcam gibi gözüküyor ama cumartesiden sonra bol bol resim vede grupman veririm inşallah.
artık benimde bir tüfeğim var(torpedo 150 th rossi:D)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Arkadaşım hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun
sonunda aldın torpedoyu,güle güle kullan kardeş -
Hayırlı uğurlu olsun.
-
hayırlı olsun kazasız keyifli atışlar dilerim
-
hayırlı olsun Kurt, kazasız belasız isabetli atışlar
-
Hayırlı olsun keyifli ve isabetli atışlarr...
atışa giderken değişik paletlerle gidin tüfeğiniz hangi paleti severse onu kullanırsınız..
selamlar....
-
İyi günlerde kullan
-
hayırlı olsun iyi şişe kırmalar dilerim
-
İyi günlerde kullanın. İsabetli atışlar dilerim.
-
Hayırlı olsun isabetli atışlar
-
Kardeş Hayırlı olsun güle güle kullan
En sonunda aldın demek... Hadi isabetli atışlar...
-
bol bol cam kırarsın artık
kazasız belasız atışlarrrr
-
hayirli olsun En yakin zamanda resimleri ve gruplari bekliyoruz
-
Hayırlı olsun güle güle kullan.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız kullanman dileği ile...
-
iyi de adam ağustosun 21 inde konuyu açmış şimdi niye hayırlı olsun diyorsunuz ki?
-
Bayram boyunca trend oldu millet eski konuları açıp duruyor. Her seferinde uyarıyorum ama bu sefer ben de farketmedim. Açmış biri ben de cevap yazmış bulundum
-
millet ne yapsın bu aralar forumda fazla olay yok
-
hayırlı olsun akıncı37 kardeş pcp den yaylıya dönüşmü var ne.....
-