Baktım konu hala yok, ben açayım dedim. Kimler kaçta gelebilir, gerçi hafta içi oldukça hareketli geçti ama, yine de hafta sonu hafta sonudur...
23 Ağustos 2008 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Öğleden sonra gelebilirim ben ancak
-
Kamuran hoca Seni yalnız bırakmak olmaz sabah 8 civarı ben gelirim ...
-
yav bu Ankara'lılarda ne çok para var. kimsenin çalışmaya ihtiyacı yok ha bire buluşma. ha bire buluşma
-
- Resmi Gönderi
yav bu Ankara'lılarda ne çok para var. kimsenin çalışmaya ihtiyacı yok ha bire buluşma. ha bire buluşma
Onlar senin gibi yılda 5 ay değil 12 ay çalışıyorlar.
-
teessüf ederim Mustafa abi 5 değil 7 ay çalışıyorum. O 5 ay tatil zamanım.
-
Ben de geleceğim, osman abi pompayı getirebilirsen çok sevinirim.
-
Çalışmadan Bahsetmişiniz 20 yıl boyumca 3 vardiya çalıştım buda 60 yıla tekabül eder.Halende millet fosur fosur uyuken ben gecenin bir yarısında veya sabah ışıyana kadar çalışmaya devam ediyorum.. ertesi günde normal çalışma temposuna devam ediyorum.Hangi babayiğit bunu yapabiliyorsa o eleştiri yapsın.Biz hem çalışır hemde buluşuruz araya başka şeyleride katarız.hepsinide 24 saate sığdırırız...
-
""
Ben de geleceğim, osman abi pompayı getirebilirsen çok sevinirim.
Murat Hoca , Pompayıda getireceğim bagaja attım akşamdan...Görüşmek üzere
-
yanlış anlaşıldıysan özür dilerim, eleştiri değil sadece espriydi.
-
yanlış anlaşıldıysan özür dilerim, eleştiri değil sadece espriydi.
Peki o zaman ben yanlış anladım demekki...Yanlış anlamamdan dolayı bende özür dilerim.
-
Çamlıkta mı olacaksınız? Kaça kadar orada olursunuz arkadaşlar?
-
Ben katılamıyorum iyi atışlar arkadaşlar...
-
-
Yine Kaçırdık
-
Ben de erken uyanamamışım ama yine de güzel bir buluşma oldu Osman abinin pellet tutucusuna sinirlenince üzerinde birkaç tane 9mm lik delik açtım
-
ben bu hafta katılamadım, ama haftaya inşallah şöyle anlı şanlı bi buluşma yapalım artık. organizasyon önceden yapalım ben çiftliği ayarlayabilirsem çoluk çocuk herkes gelsin.
-
gördüğüm kadarıyla Kamuran T12'yi elinden bırakmamış
-
yakında bir t12 daha görünüyor sanırım.. Ankara Team en çok fx e sahip Takım olacak bu gidişle...
-
yakında bir t12 daha görünüyor sanırım.. Ankara Team en çok fx e sahip Takım olacak bu gidişle...
şu anda da öyle sanki ?
-