Ben Ankara Team üyesi değilim ama
23 Ağustos 2008 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Niçin Ankara Team Üyesi değilsin anlayamadım , yoksa bizi beğenmiyormusun ?
-
Niçin Ankara Team Üyesi değilsin anlayamadım , yoksa bizi beğenmiyormusun ?
Yok daha neler Çağıran olmadı ki takıma
-
Yok daha neler Çağıran olmadı ki takıma
Uğur sen olayı yanlış anlamışsın biz sonuçta bizimle beraber olmaktan keyif alan, ne yapıp ettiğini bilen, uyumlu, bu hobiyi paylaşan herkezle takımız. bunun için seçme-sınav yapmıyor, ayrıca sertifikada vermiyoruz.
-
Uğur seni Ankara Team e çağırıyoruz..Gel yoksa revolarım..
-
Kesinlikle Erdem Abi
Takımlara genelde kayıt olunuyordu benim eskiden takıldığım modifiye forumlarında. Bile olay Havalı silah olunca dedim müsabaka falan oluyor da iyi atıcıları seçiyolar falan
Aman diim Revo'nun gazabından korkulur
Ben de takım üyesiyim o zaman heyoooo
-
Uğur sen olayı yanlış anlamışsın biz sonuçta bizimle beraber olmaktan keyif alan, ne yapıp ettiğini bilen, uyumlu, bu hobiyi paylaşan herkezle takımız. bunun için seçme-sınav yapmıyor, ayrıca sertifikada vermiyoruz.
+1
Uğur o dediğin yarışmaları falan kendi aramızda bizde yapıyoruz ama bu konular öyle çok abartılacak şeyler değil, sen Ankara Team'a buluşmaya ilk geldiğin gün alınmıştın zaten
-
Uğur o dediğin yarışmaları falan kendi aramızda bizde yapıyoruz ama bu konular öyle çok abartılacak şeyler değil, sen Ankara Team'a buluşmaya ilk geldiğin gün alınmıştın zaten
Eyvallah Serdarcıım
-
[quote='teknosman',index.php?page=Thread&postID=41318#post41318]Bu gün Kamuran,Murat ve Ben birlikteydik.
gördüğüm kadarıyla Kamuran T12'yi elinden bırakmamış
Evet atış keyifli de pompayı eline alana kadar....
-