Linkte gerekli katalog ve kılavuz mevcut bir çok modelin tenik bilgisine ulaşabilirsiniz.
WEİHRAUCH Güncel 2023 katalog ve Kılavuz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel de keşke ülkeye bi getiren olsa😪
-
Güzel de keşke ülkeye bi getiren olsa😪
Ülkemizde dispritör firma var. Hilal av da zaman zaman var. Yine avalemi üzerinden tedarik mevcut, farklı sitelerde var ama stoklar bitmiş durumda.
-
Tavsiyem hilal avdan ön sipariş alarak vermeniz. Çünkü dolar yerinde durmuyor. Ben FXMaverick tüfeği ön sipariş verdim 35 binden tabi bunun içinde nakit ve pazarlıkta var 40 gün sonra tüfek stoklara girdiğinde gene aynı durumda 39 a alabiliyordum. Ha ben 40 günde tüfeğe vereceğim parayı daha iyi değerlendiririm diyorsanız o başka.
-
Tavsiyem hilal avdan ön sipariş alarak vermeniz. Çünkü dolar yerinde durmuyor. Ben FXMaverick tüfeği ön sipariş verdim 35 binden tabi bunun içinde nakit ve pazarlıkta var 40 gün sonra tüfek stoklara girdiğinde gene aynı durumda 39 a alabiliyordum. Ha ben 40 günde tüfeğe vereceğim parayı daha iyi değerlendiririm diyorsanız o başka.
Av aleminde 40 gün sürmüyor. 5 günde tedarik edilip yolladılar.
-
WEIHRAUCH HW 97K VAR BENDE İYİKİ ALMISIM AMA ÇOK UZUN ZAMANDIR HIC KULLANMADIM BAKIMA VERMEM LAZIM BELKIDE SATAR HAVALI TABANCAYA GECERIM KARARSIZIM