Gopro aparatlarıyla tüfek tripodu yaptım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Aparat pikatiniyi veya namluyu güzelce tutuyor. Bence hoş oldu ayakta atış için güzel bi tripodla denenebilir. Benimki elimde olan çin malı 40 tl lik tripod. Tüfekle foto çekemedim bakıma yolladım 😊

• güzel olmuş elinize sağlık.üzerindeki kıskaçı sonradan mı taktınız yoksa tripotun üzerinde orjinal varmıydı .banada böyle bir kıskaç lazım tüfeği sabitlemek için

• güzel olmuş elinize sağlık.üzerindeki kıskaçı sonradan mı taktınız yoksa tripotun üzerinde orjinal varmıydı .banada böyle bir kıskaç lazım tüfeği sabitlemek için

Link atabilirim bulursan 1 dakka. Bu kıskacın altında kameralarda olan tripod vidası var. Benim burdaki tripodun üstü kırılmıştı matkapla delik açıp vidayı ısıtıp döndürerek sabitledim soğuyunca taş gibi oldu hemen link bulup atacam size

Kısaca bunların birleşimi maliyet 180 tl. Ama denemedim tripod dandik kıskaç sağlam ama üstelik indirime girmiş. Hatta kaan elektronikde hediye kodu olarak 100OKTAN yazarsanız daha da indirim oluyor.